background img
banner
banner

2ο Motocross Training cup 2023

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη εκδήλωση για το 2023 του Motocross Training cup από την ΠΑΛΕΜΟΤ πετυχαίνοντας τους σκοπούς της που είναι η εισαγωγή παιδιών και γονιών στους αγώνες αλλά και η δημιουργία αθλητικής νοοτροπίας Παρόλο τον φόβο της ζέστης λόγο καύσωνα των προηγούμενων ημερών οι συμμετοχές έφτασαν τις 37 με μεγάλη αύξηση στις κατηγορίες ΜΧ ΒΑΒΥ και ΜΧ 50. Πολλοί ήρθαν για πρώτη φορά και έφυγαν κατενθουσιασμένοι παροτρύνοντας τους υπεύθυνους της Λέσχης να κάνουν μια εκδήλωση κάθε μήνα!

Για άλλη μια φορά η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. έστησε μια εκδήλωση υψηλού επιπέδου, με το αγωνιστικό τερέν να είναι σε τέλεια κατάσταση , φρεζαρισμένο και ποτισμένο καταλληλά ώστε να το ευχαριστηθούν όλοι οι αθλητές , με κριτές σε όλες τις θέσεις , γραμματεία , διασώστες , ασθενοφόρο.

“ Ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε κάποιους ανθρώπους για την βοήθεια τους ξεκινώντας με τον Κώστα Αναστασόπουλο (Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ ) για την παραχώρηση του χώρου που είναι η πίστα “ Δωροθέα Αναστασοπούλου“ , το ΝΠΔΔ Αιγιαλείας, τον μόνιμο χορηγό στον ήχο εδώ και 15 χρονιά Σπύρο Ρηγόπουλο MELODY sound&lights, τον Παναγιώτη Λινάρδο για την διαμόρφωση της πίστας , τους επιχειρηματίες του Αίγιου που μας βοηθάνε , και τα μέλη της ΠΑΛΕΜΟΤ για την βοήθεια τους στην στελέχωση της εκδήλωσης.

Και βέβαια τον μεγάλο χορηγό για αυτήν την εκδήλωση KTM HELLAS”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr