background img
banner
banner

Ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό με Παναιγιάλειο η Θύελλα Αιγίου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΚΟΜΙΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΩΝ

Η Θύελλα ξεκίνησε πρώτη από όλα τα υπόλοιπα ερασιτεχνική σωματεία της περιοχής μας την προετοιμασία της, η οποία συνέπεσε με αυτή του Παναιγιάλειου (31/07). Με δυο διπλές προπονήσεις την εβδομάδα και με δυνατό καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα, όπως μας επισημαίνει και ο προπονητής της Θύελλας Αιγίου, υπάρχει σίγουρα κούραση στους ποδοσφαιριστές, πόσο μάλλον όταν θα βρουν απέναντί τους έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως ο Παναιγιάλειος.

Για την μέχρι τώρα προετοιμασία ο Κυριάκος Αθανασίου δηλώνει στο Protionline.gr:

«Όπως πάντα τα παιδιά δείχνουν θέληση και καλή διάθεση σε κάθε προπόνηση, ανεξάρτητα την κούραση που έχει συσσωρευτεί σε αυτό το πρώτο 10ήμερο.»
Για το φιλικό του Σαββάτου στην Αβυθο (18:30) με τον Παναιγιάλειο, έκανε επίσης αναφορά ο προπονητής της Θύελλας: «Λογικά είναι νωρίς για μας για ένα τόσο δυνατό φιλικό, το οποίο θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε από την πλευρά μας με αλλαγές και αποκόμιση απαραίτητων συμπερασμάτων. Πάντα είμαστε και θα είμαστε μέσα στα δύσκολα, με κούραση, με κάποιες απουσίες που θα έχουμε και κάποιους νεαρούς που θα παρατάξουμε από την Κ16.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr