background img
banner
banner

Τελετή λήξης με πολύ χορό σε ένα αυθεντικό γλέντι

ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΓΕΛΙΩΤΙΚΩΝ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Άγιος Ανδρέας» Διγελιωτίκων, διοργάνωσε με άψογο τρόπο την τελετή λήξης του Χορευτικού Τμήματος, το βράδυ της Κυριακή 7 Ιουλίου, στον εξωτερικό χώρο των γραφείων του. Αμέσως μετά τη «σκυτάλη» έλαβε ο κόσμος και το γλέντι διήρκεσε περισσότερο από τέσσερις ώρες!

Η εκδήλωση του συλλόγου «Άγιος Ανδρέας», ξεκίνησε στις 9.15 το βράδυ, με τον πρόεδρό του, Βασίλη Ανδριόπουλο (στην φωτο πρώτος από αριστερά) να απευθυνθεί εγκάρδιο χαιρετισμό και να ευχαριστεί τα μέλη του συλλόγου για την καθημερινή και άκοπη συμβολή τους στις δραστηριότητες που κατά καιρούς οργανώνονται, τους επίσημους καλεσμένους αλλά και τα περίπου 150 άτομα που παραβρέθηκαν στο όμορφο, καθιερωμένο αντάμωμα του παραλιακού χωριού.

Ενεργοί οι νέοι στον Σύλλογο

Ο κ. Ανδριόπουλος επιβράβευσε τις σημαντικές προσπάθειες των ανθρώπων του Χορευτικού Τμήματος, ενώ σημείωσε μεταξύ άλλων: ΄΄Είναι πολύ συγκινητικό το γεγονός ότι από το 2022 και μετά πολλά νέα μέλη έχουν εγγραφεί στον σύλλογό μας και κυρίως, νέοι άνθρωποι. Είναι σημαντικό το ότι η νέα γενιά, οι νέοι άνθρωποι του τόπου στηρίζουν αυτόν το σύλλογο σε κάθε του βήμα και δηλώνουν “παρών” σε κάθε γιορτή. Αυτό και μόνο, είναι η μία πολύ ιδιαίτερη “υποθήκη” για να συνεχίζει ο σύλλογος στα επόμενα χρόνια ακόμα πιο δυναμικά και δραστικά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που συμμετέχετε με την παρουσία σας στην τελετή λήξης της φετινής χρονιάς και ευχαριστούμε κάθε μέλος ή φίλο του συλλόγου που στηρίζει τέτοιες προσπάθειες όπως η αποψινή΄΄.
Να σημειωθεί πως ο Σύλλογος απαριθμεί περί τα 250 μέλη.

Οι χορευτές παρουσίασαν όμορφο πρόγραμμα

Αμέσως μετά, το χορευτικό τμήμα βρέθηκε στην “πίστα” της εκδήλωσης αποδίδοντας όμορφες χορογραφίες που είχε επιμεληθεί ο χοροδιδάσκαλος του τμήματος Κωνσταντίνος Κατσίφας, ο οποίος μαζί με την 20μελή του ομάδα, καταφέρνει να δίνει πραγματικά ωραίες στιγμές και δικαιωματικά, έλαβε το πιο δυνατό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Να σημειωθεί ότι, το μεικτό χορευτικό τμήμα ενηλίκων απέδωσε παραδοσιακούς χορούς από κάθε γωνιά της χώρας, με τους βοριοελλαδίτικους ρυθμούς και τα νησιώτικα τραγούδια να “παίρνουν” τα πιο δυνατά χειροκροτήματα.

Στο κέφι και ο κόσμος

Μετά από μία ώρα αξιόλογων χορευτικών, τη «σκυτάλη» του κεφιού πήρε ο κόσμος καθώς η μουσική επένδυση της βραδιάς έδειξε να “ωθεί” κάθε συμμετέχοντα, με το γλέντι να είναι αμείωτο μέχρι αργά.
Στην εκδήλωση, υπήρχαν πολλά φαγητά, εκλεκτά εδέσματα και γλυκίσματα σε στυλ μπουφέ, τα οποία πλαισίωσαν άψογα την επιτυχημένη γιορτή και το ευχάριστο από κάθε άποψη κλίμα της βραδιάς. Στα αξιοσημείωτα και η παρουσία μελών άλλων συλλόγων του Αιγίου και της γύρω περιοχής, καθώς και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιάλειας.

“Στοχεύουμε στην εξωστρέφεια”

Μιλώντας στο Protionline.gr για την  εκδήλωση της Κυριακής, ο πρόεδρος του Συλλόγου σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι το ενδιαφέρον του νέου κόσμου για τον χορό και την τέχνη υπάρχει, και πως αυτό δείχνει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να μετέχει σε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Ειδικότερα, σημείωσε: ΄΄Στοχεύουμε στην εξωστρέφεια. Καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ όμορφη εκδήλωση σε ένα κλίμα ευχάριστο. Βρισκόμαστε στις επάλξεις και συνεχίζουμε το μεγάλο αγώνα που γίνεται να δημιουργούμε συνεχώς πράγματα, να δηλώνουμε “παρών” στις εξελίξεις παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας γενικότερα. Η φετινή χρονιά ήταν επιτυχημένη και πηγαίνουμε ακόμα πιο δυνατά, για την επόμενη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Πολλά συγχαρητήρια στο μικτό χορευτικό τμήμα ενηλίκων και στον κ. Κατσίφα ο οποίος μαζί με την ομάδα, εντελώς αφιλοκερδώς, προετοιμάζουν τα πάντα με πολύ κόπο. Κάθε τέτοια προσπάθεια δίνει μια τρομερά μεγάλη ώθηση να συνεχίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα΄΄. Μάλιστα, ο κ. Ανδριόπουλος επισήμανε ότι αυτές τις ημέρες οργανώνεται η επόμενη μεγάλη εκδήλωση του συλλόγου που πρόκειται να γίνει στις αρχές του ερχόμενου μήνα, μία μεγάλη μουσική γιορτή που θα έχει πολλές και ποικίλες εκπλήξεις.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr