background img
banner
banner

Τρία αδέλφια μήνυσαν τον αδελφό τους

ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΔΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ

Ενδοοικογενειακή βία σε… πολλά μέτωπα, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, με την υποβολή τριών μηνύσεων από αδελφό και δύο αδελφές προς τον μεγαλύτερο αδελφό τους! Η αιτία ήταν η συνήθης, δηλαδή περιουσιακές διαφορές που οδήγησαν, όπως καταγγέλθηκε, σε ακραίες συμπεριφορές.

Ειδικότερα, ένας 37χρονος άνδρας φέρεται να επιτέθηκε στον αδελφό του ηλικίας 32 ετών και να τον γρονθοκόπησε, σύμφωνα με όσα ανέφερε στη μήνυσή του, το φερόμενο ως θύμα. Μάλιστα, όπως κατήγγειλε, συναντήθηκαν την Τρίτη στο πατρικό τους μαζί και με τις δύο αδελφές τους κι ενώ διαφώνησαν για τα κληρονομικά, ο 37χρονος φέρεται να επετέθη στον 32χρονο, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και το σώμα.

Στη συνέχεια προσήλθαν στο αστυνομικό τμήμα και οι δύο αδελφές 45 και 43 ετών αντίστοιχα, καταθέτοντας μήνυση εις βάρος του 37χρονου αδελφού τους. Η πρώτη κατήγγειλε ότι ο αδελφός της τη χτύπησε την ημέρα που χτύπησε και τον μικρότερο αδελφό τους και η δεύτερη ότι είχε υποστεί ενδοοικογενειακή βία λίγους μήνες πριν.

Ο 37χρονος συνελήφθη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και με αυτή παραπέμπεται στον Εισαγγελέα.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr