background img
banner
banner

Απόπειρα αυτοκτονίας από άνδρα στο Αίγιο

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΕΙΣΟΥΝ

Να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα με δύο τρόπους, αποπειράθηκε άνδρας 30 ετών, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 18 Μαρτίου, στο Αίγιο. Τελικώς, με την παρέμβαση αστυνομικών κατάφερε να αλλάξει γνώμη και δέχθηκε να λάβει βοήθεια από ειδικούς.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, όταν περίπου στις 2.45, ο Αιγιώτης που διαμένει στην Καλλιθέα με τους γονείς του (εκείνη τη στιγμή στο σπίτι ήταν μόνος του στο σπίτι) στην οδό Αγ. Ιωάννου, βρισκόμενος σε απόλυτη ψυχολογική σύγχυση, βγήκε στη βεράντα του διαμερίσματος, στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας και κάλεσε το ΕΚΑΒ από το κινητό του τηλέφωνο, δηλώνοντας ότι δεν αισθάνεται καλά ψυχολογικά και ότι τον διακατέχει μία έντονη τάση αυτοκτονίας.

Σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και αφού οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία, τέσσερις αστυνομικοί βρέθηκαν στο σημείο, προκειμένου να διαπραγματευτούν με τον 30χρονο άνδρα που απειλούσε να δώσει τέλος στην ζωή του και να τον αποτρέψουν να το κάνει. Μάλιστα, στην προσπάθειά του να δώσει επιμόνως ένα τέλος στη ζωή του, κατάφερε και κλείστηκε στο μπάνιο του σπιτιού, παρ’ όλες τις ενέργειες των δύο αστυνομικών που βρέθηκαν στο σπίτι, όπου γέμισε νερό την μπανιέρα και απειλούσε να πετάξει ένα πιστολάκι μαλλιών μέσα, ώστε μπαίνοντας να πάθει ηλεκτροπληξία. Οι αστυνομικοί πέτυχαν με γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις να αποτρέψουν τον νεαρό από το μοιραίο και με “μαεστρικές” διαπραγματεύσεις, κατάφεραν να συνετίσουν τον παρ’ ολίγον αυτόχειρα, και να τον μεταπείσουν να μην βλάψει τον εαυτό του.

Το περιστατικό έλαβε αίσιο τέλος, αφού ο νεαρός αμέσως μετά το συμβάν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, όπου εκεί σχηματίστηκε δικογραφία. Αμέσως μετά, οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, ώστε να υποβληθεί σε ψυχιατρικές και κλινικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αφενός η κατάσταση της υγείας του, αφετέρου να διαγνωστούν και η ψυχολογική του ισορροπία και τα αίτια που τον οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα εργασιακά προβλήματα, ενώ λέγεται ότι εδώ και μερικές ημέρες αντιμετωπίζει επιπλέον και μία πολύ έντονη ερωτική απογοήτευση…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr