background img
banner
banner

Από το «Σήμαντρον» στο Μπάσκετ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3ON3 ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

Έχει πλέον καθιερωθεί και ξεκίνησε το φετινό τουρνουά μπάσκετ στον Ελαιώνα. Η αρχή φέτος έγινε με τις μικρότερες ηλικίες που λογικό είναι να ψάχνουν την εκτόνωση. Αρχίζουν λοιπόν το πρωί με τις νεροτσουλήθρες στον ατελείωτο χώρο στο «Σήμαντρον», που συν τοις άλλοις διαθέτει βραδιές με live πρόγραμμα, dj, σινεμά και πλήθος happening, για να συνεχίσουν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του μπάσκετ στην παραλία Ελαιώνα.

Ανάμεσα στους διοργανωτές αυτής της αθλητικής δράσης (Γιάννης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Μπομποτσιάρης) και ο Μάκης Λελούδας.

Ο πρώην παίκτης και προπονητής του Παναιγιάλειου που φωτογραφίζεται δίπλα από τον πρώην μελανόλευκο παράγοντα Θανάση Σταθακόπουλο, λέει στο Protionline.gr τις πρώτες εντυπώσεις του από το φετινο τουρνουά μπάσκετ 3on3: «Ηταν φέτος τόσες πολλές οι αιτήσεις συμμετοχής, που γρήγορα συμπληρώθηκαν όλες οι κατηγορίες σε όλους τους ομίλους. Εκτός από μικρούς (9,10,11 ετών και 12,13,14) και μεγαλύτερους από 17-35 ετών, φέτος έχουμε στο παιχνίδι ακόμα μια ηλικιακή …παρτίδα, για πάνω από 35 ετών».

Για την υπάρχουσα εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις του μπάσκετ, ο Μάκης Λεδούδας είπε:«Φέτος έγινε αλλαγή στον τάπητα του γηπέδου, κάτι που διευκολύνει τους αγωνιζόμενους. Έχει επίσης στηθεί μια εξέδρα για d.j. Οι χορηγοί ήσαν και φέτος κοντά μας για τις ανάγκες της διοργάνωσης, ο κόσμος πλημμύριζε τους γύρω χώρους από το ξεκίνημα του τουρνουά, φανταστείτε τι πρόκειται να συμβεί όταν μπούμε στην τελική φάση».

Για τις καιρικές συνθήκες και πόσο μπορεί να επηρεάσουν το τουρνουά, στάθηκε ο Μάκης Λελούδας: «Οι μέχρι τώρα συνθήκες θα έλεγα ότι ευνοούν την περιοχή και την προσέλευση του κόσμου.
Πιστεύω όμως ύστερα από την κοσμοσυρροή που παρατηρείται στα παιχνίδια των μικρών αθλητών, ότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του μπάσκετ θα είναι παντός καιρού.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr