background img
banner
banner

Μαγνήτης το τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στον Ελαιώνα

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με τις παιδικές ομάδες έχει ξεκινήσει το τουρνουά μπάσκετ στον Ελαιώνα και ο περιβάλλον χώρος γεμίζει ασφυκτικά.

Η περυσινή επιτυχία στην πρώτη διοργάνωση του τουρνουά από τους εθελοντές Μάκη Λελούδα, Δημήτρη Μπομποτσιάρη και Γιάννη Θεοδωρόπουλο που συνέλαβαν αυτή την ξεχωριστή ιδέα, συγκεντρώνει από τώρα μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού έχει προηγηθεί βελτίωση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις. Με τη βοήθεια των χορηγών του τοπικού και της Δημοτικής αρχής, προστέθηκαν κερκίδες, καθίσματα, μπήκαν καινούρια ταμπλό κι ότι θεωρήθηκε απαραίτητο για να ευχαριστηθούν τα παιδιά αυτή την μεγάλη αθλητική εκδήλωση.

Στις 11 Αυγούστου αρχίζει το ανδρικό

Τελειώνοντας το παιδικό τουρνουά, που για πρώτη φορά οργανώθηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία, θα ακολουθήσει στις 11 Αυγούστου ο ανδρικός ανταγωνισμός, που έχει ξεπεράσει κατά πολύ το όριο στις συμμετοχές.

Οι διοργανωτές βρίσκονται πάντα δίπλα στις ανάγκες του τουρνουά με μεγάλη προσωπική εργασία, ώστε να χαρούν το αποτέλεσμα οι αθλητές και το πλήθος των παριστάμενων.
Συνεργάζονται στο τουρνουά διαιτητές και γραμματεία

Εθελοντικά προσφέρουν επίσης τις υπηρεσίες τους διαιτητές και γραμματεία, για τις ανάγκες των αγώνων που δεν είναι λίγες. Στον ανδρικό ανταγωνισμό θα είναι ακόμα πιο επίσημα τα πράγματα, με γνωστά ονόματα από τον χώρο της διαιτησίας μπάσκετ.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr