background img
banner
banner

Μέλος της Επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών ο Δημήτρης Μπαλαφούτης

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

Στην Επιτροπή ανάπτυξης γυνακείου ποδοσφαίρου κλήθηκε ως μέλος ο πρώην πρόεδρος του Παναιγιάλειου και της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρης Μπαλαφούτης.
Αποτελεί τον μοναδικό παράγοντα που ήταν και είναι στην Επιτροπή της ΕΠΟ, γεγονός που του δίνει το δικαίωμα να μπει μπροστά για τις εκλογές της ΕΠΟ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Protionline.gr συνομίλησε με τον Δημήτρη Μπαλαφούτη για τη νέα του αυτή θέση και μας είπε: Για την επιλογή στο πρόσωπό του σχολίασε ο Δημήτρης Μπαλαφούτης: «Μετά από ένα διάστημα 4-5 ετών που έμεινα μακριά από τα δρώμενα λόγω προσωπικών προβλημάτων, μου ζητήθηκε με πρόσκληση από την ΕΠΟ να καταλάβω μια θέση σε ένα ιδιαίτερο πόστο της ΕΠΟ.
Το γεγονός με τιμά πάρα πολύ. Σημαίνει ότι με εκτιμούν άνθρωποι για την εν γένει παρουσία μου στις δραστηριότητες που είχα στο παρελθόν αναλάβει.
Παράλληλα είναι τιμητικό για την Αιγιάλεια και την Αχαΐα γενικότερα».

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό τα μελλοντικά του σχέδια, το μέλος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου απάντησε: «Σίγουρα αυτή η πρόσκληση μπορεί να μου ανοίξει νέους ορίζοντες για τις προσωπικές μου αποφάσεις της επόμενης μέρας. Ήδη με έχει κάνει να σκέφτομαι να ηγηθώ κάποιας παράταξης στις επόμενες εκλογές της διοικούσας αρχής στο ποδόσφαιρο του νομού μας.»


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr