background img
banner
banner

Τα Μελίσσια ζητούν παιδική χαρά στη θέση της παλιάς

ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Πόλος έλξης για πολύ κόσμο γίνεται το τελευταίο διάστημα η κοινότητα Μελισσίων, παρουσιάζοντας επισκεψιμότητα σε όλους τους οικισμούς της. Μάλιστα, την περίοδο αυτή παρατηρείται μεγάλος αριθμός παιδιών στο χωριό, τα οποία όμως, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων, στερούνται μίας παιδικής χαράς.

Όπως εξηγεί στo Protionline.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Αναστασία Γούσα, ερωτηθείσα σχετικά, ΄΄στην κοινότητά μας υπήρχε μία παιδική χαρά στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου από τότε που πρωτολειτούργησε. Όμως τα όργανα αποσύρθηκαν όταν σταμάτησε η λειτουργία κι άλλων παιδικών χαρών στην περιοχή και άπαντες ήλπιζαν πως θα αντικατασταθούν σύντομα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι μολονότι αποτελεί πάγιο αίτημα της κοινότητάς μας΄΄.

΄΄Ειδικά τους θερινούς μήνες, τα παιδιά στο χωριό μας είναι πάρα πολλά και μία παιδική χαρά θα αποτελούσε χώρο συνάθροισης και ξεγνοιασιάς. Τα παιδιά εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον εν λόγω χώρο σαν αλάνα, μπαίνουν με τα ποδήλατά τους, όμως δεν είναι το ίδιο όπως όταν είχε τα όργανα και έπαιζαν, αυξάνοντας έτσι και την επισκεψιμότητα. Έχουμε ζητήσει από τον δήμο να υπάρξει μέριμνα ώστε να ξαναδημιουργηθεί παιδική χαρά στο ίδιο σημείο΄΄, πρόσθεσε η πρόεδρος.

Προσπαθούν για βελτίωση της καθημερινότητας

Αναφορικά με την εικόνα των Μελισσίων το φετινό καλοκαίρι, είπε πως καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να αξιοποιείται κάθε σημείο του χωριού και με πολλή δουλειά η εικόνα είναι ελκυστική. ΄΄Προσπαθούμε για το καλύτερο, ο καθένας για τον τόπο του πρέπει να προσφέρει ώστε να γίνεται καλύτερη η καθημερινότητα όλων. Όσο μπορούμε και με προσωπική εργασία και συλλογική προσπάθεια να ανεβάζουμε διαρκώς το χωριό μας΄΄, κατέληξε η κ. Γούσα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr