background img
banner
banner

Ολοκλήρωση των εργασιών στην παιδική χαρά

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΥΛΙΒΑΙΝΙΩΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Πιο ασφαλής, πιο προσβάσιμη και περισσότερο ελκυστική για τα παιδιά είναι η παιδική χαρά δίπλα στην κεντρική πλατεία Συλιβαινιωτίκων, μετά τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν. Οι παρεμβάσεις έγιναν στα πλαίσια των εργασιών συντήρησης του χώρου, στρώθηκε γεωύφασμα, πραγματοποιήθηκε επίστρωση με ειδικό χαλίκι, το οποίο δεν είναι επικίνδυνο για παιδιά ενώ έχει γίνει ειδική επεξεργασία του εδάφους.

΄΄Τα παιδιά μας με ασφάλεια θα απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους και σε εμάς μένει να φροντίζουμε ο χώρος να παραμείνει ασφαλής και καθαρός, όπως αρμόζει στους κοινόχρηστους χώρους!΄΄, επισημαίνει η αντιδήμαρχος Ανατ. Αιγιάλειας Μαρία Σταυροπούλου, εκφράζοντας στο Protionline.gr την ικανοποίησή της για το έργο που μόλις ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, σημείωσε: ΄΄Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ολοκλήρωση αυτής της παιδικής χαράς και βρισκόμαστε εν αναμονή νέων έργων και καινούριων παιδικών χαρών, όπου αυτές απαιτούνται. Δώσαμε μεγάλο βάρος στο θέμα της ασφάλειας του χώρου για να μπορούν άνετα και με ασφαλή τρόπο, να διασκεδάζουν τα παιδάκια της περιοχής΄΄. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι παιδικές χαρές στην Ανατολική Αιγιάλεια είναι τέσσερις, πλήρως λειτουργικές και ασφαλείς ενώ λειτουργεί μία ακόμα η οποία είναι λειτουργική μεν αλλά δεν έχει ακόμη φωτισμό.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr