background img
banner
banner

KICK BOXING: Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Σοφία Τσολακίδου με προπονήτρια την Αιγιώτισσα Φωτεινή Σταματοπούλου

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΕ ΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η αθλήτρια της Αιγιώτισσας προπονήτριας του κικμπόξινγκ, Φωτεινής Σταματοπούλου και του “Panthers Sports Academy”, Σοφία Τσολακίδου αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Ουγγαρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων της WAKO.

Στην πρώτη φάση “ισοπέδωσε” την Ελβετή αντίπαλό της και στον ημιτελικό επικράτησε απέναντι στο νούμερο 1 της κατηγορίας, την αθλήτρια από την Πολωνία, καταφέρνοντας επίσης να επικρατήσει κατά κράτος, φτάνοντας στον τελικό.

Η Τσολακίδου στον τελικό αντιμετώπισε την καλύτερη Τουρκάλα κικμπόξερ που είναι και νούμερο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, πετυχαίνοντας θριαμβευτική νίκη και έτσι ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

“Η Σοφία μας παγκόσμια πρωταθλήτρια !! Πολλά συγχαρητήρια σε αυτό το τόσο σεμνό παιδί που με διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδας έχει το κεφάλι κάτω και δουλεύει… χωρίς έπαρση και πάντα υπό την καθοδήγηση της άξιας δασκάλας της Φωτεινής. Κοριτσάρες μου απλά υπερήφανος για εσάς!!”, τόνισε σε ανάρτησή του ο Αλέξανδρος Μίχος, προπονητής και της Φωτεινής Σταματοπούλου παλαιότερα στον “Α.Σ. Στράτων Αιγίου”.

Η προπονήτρια της Σοφίας Τσολακίδου ευχαρίστησε τον προπονητή του Αιγιώτικου συλλόγου με την παρακάτω ανάρτηση: “Δάσκαλέ μου σε ευχαριστούμε πολύ. Δεν θα μπορούσα να είμαι εγώ διαφορετική από αυτά που πήρα από εσένα σαν αθλήτρια, τα οποία μεταδίδω σε όλα μου τα παιδιά…και είναι ότι χτίζω τόσα χρόνια στη Σοφία Τσολακίδου. Μιλάμε με αποτελέσματα χωρίς θόρυβο και φανφάρες….σε ευχαριστώ πολύ που είσαι δίπλα μου και δίπλα μας από την πρώτη μου μέρα… Είσαι η έμπνευσή μου”.

Mια παγκόσμια πρωταθλήτρια και νυν προπονήτρια

Η Φωτεινή Σταματοπούλου, είναι πιστοποιημένη προπονήτρια από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Kickboxing και την Παγκόσμια Ομοσπονδία W.A.K.O, καθώς και από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στα δύο αθλήματα. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3 Dan στο Kickboxing, έχει αγωνιστεί και διακριθεί κατέχοντας 2ο Παγκόσμιο τίτλο WORLD PROFI 2000, που είναι ασφαλώς και η μεγαλύτερη διάκριση που έχει πετύχει.

Επίσης, κατέκτησε 2η θέση σε Βαλκανικό Τουρνουά το 1999, Πανελλήνια Πρωταθλήτρια και άλλες διακρίσεις, καθώς και αγωνιστική εμπειρία στην Πυγμαχία. ‘Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τεράστια ονόματα του χώρου όπως, ΠΑΡΙΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ- ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΪΤΗΣ- ΝΙΚΟΣ ΜΕΜΜΟΣ- ANDRE MANNAART– ERNESTO HOOST- ANDY SOUWER– Τέλος έχει πιστοποιηθεί σε σύγχρονες μορφές εκγύμνασης όπως είναι το TRX, KETTLEBELLS, και TRAINING σε παιδιά ( crossfit– αθλοπαιδιές), Παιδοψυχολογία, Ψυχοκινητική.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr