background img
banner
banner

Το πιο κεφάτο… Αιγειράτικο καρναβάλι ενθουσίασε για άλλη μία χρονιά! | ΦΩΤΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ…

Το Αιγειράτικο καρναβάλι, με την εμπειρία των είκοσι χρόνων, διοργάνωσε και φέτος ένα από τα καλύτερα καρναβάλια, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό κόσμου, ντόπιους αλλά και επισκέπτες. Η Καρναβαλική Επιτροπή, είχε φροντίσει να υπάρχουν εκδηλώσεις και δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, ενθουσιάζοντας άπαντες, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η παρέλαση της Κυριακής με δέκα γκρουπ που ξεχώριζαν για την ευρηματικότητα αλλά και το χιούμορ τους…

Οι Αιγειράτες πάντως μας απέδειξαν για άλλη μια χρονιά, ότι ξέρουν να διασκεδάζουν και να τιμούν το θεσμό του καρναβαλιού, αφού ακόμα και οι θεατές στην πλειοψηφία τους ήταν μεταμφιεσμένοι σκορπίζοντας κέφι και ενέργεια. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Ρία Σακούλη, ενώ τα εκπληκτικά άρματα επιμελήθηκε ο Δημήτρης Χατζηπαυλής. Παρόντες στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Ανδρουτσόπουλος, Φάνης Σταυρόπουλος και Βασίλης Τομαράς.

Το κεντρικό θέμα του αιγειράτικου καρναβαλιού, ήταν τα σκουπίδια με το βασιλιά καρνάβαλο να δηλώνει “Θα σας εξαφανίσομεν”, ενώ αίσθηση προκάλεσε λίγο πριν την έναρξη, η ομάδα των φλαμίνγκο που κρατούσαν πλακάτ διαμαρτυρίας για το ΧΥΤΑ Αιγείρας.

Το καρναβάλι ξεκίνησε γύρω στις 16:30 με την όμορφη βασίλισσα, Κατερίνα Μανωλοπούλου, να λάμπει πάνω στο θρόνο της που ήταν εμπνευσμένος από τη διάσημη σειρά Game of Thrones. Δίπλα της η ακούραστη οργανωτική επιτροπή με τους Σία Πάνου, Παναγιώτη Καλλέλη, Αποστόλη Παπαχριστόπουλο και Φώντα Ζαβάκο, να την συνοδεύουν.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι παλιοί καρναβαλιστές με στολές από το 1998 έως και σήμερα, ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Ανατολικής Αιγιάλειας “ΔΕΣΜΟΣ”, τα μέλη του οποίου μοίρασαν φυλλάδια για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό, το δημοτικό σχολείο Αιγείρας με θέμα “Τσούχτρες και δύτες”, οι χαρούμενες “Lalaloupsy” που ξεσήκωσαν τους θεατές με τα ακροβατικά τους στα ιδιαίτερα ποδήλατα, οι “τρομακτικοί” Hangoner Horror Stories, οι ευρηματικοί μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Αιγείρας ως “ΦαντάστιCon”, οι Vikings, οι επίκαιροι “Kings of Mykonos” ντυμένοι ως φλαμίνγκο σήμα κατατεθέν του περασμένου καλοκαιριού, ενώ η παρέλαση “έκλεισε” με το βασιλιά καρνάβαλο.

Μετά το τέλος της παρέλασης, ο βασιλιάς συνοδευόμενος από τους μασκαράδες αλλά και τους επισκέπτες, κατέβηκε στην παραλία της Αιγείρας για να παραδοθεί στη φωτιά. Στη συνέχεια, η καρναβαλική επιτροπή βράβευσε τα πέντε καλύτερα γκρουπ ανακηρύσσοντας νικητές τους “Kings of Mykonos” για να ακολουθήσουν στις επόμενες θέσεις οι ΦαντάστιCon (δεύτερο βραβείο), οι Vikings (3ο βραβείο), Τσούχτρες και Δύτες (4ο βραβείο), και Lalaloupsy (5ο βραβείο).

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr