background img
banner
banner

Ευχαριστίες της Μητρόπολης στον Γρηγόρη Καλλιμανόπουλο

ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ 

Ο   Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως ένθερμες ευχαριστίες στον κ. Γρηγόριο Καλλιμανόπουλο, διότι προσφάτως προέβη σε γενναία χρηματοδότηση ύψους 142.000 ευρώ για τη συντήρηση της κεντρικής μονάδας του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΔΙΚ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, αποδέχθηκε μετά μεγίστης ευγνωμοσύνης την ευγενική χορηγία τού κ. Καλλιμανοπούλου και έδωσε εντολή στην κατασκευαστική εταιρεία «ΑΝΤΑΙΟΣ – Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε.» να προχωρήσει στην υλοποίηση της εγκεκριμένης τεχνικής μελέτης.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης : “Ο κ. Γρηγόριος Καλλιμανόπουλος αποδεικνύει για πολλοστή φορά την έμπρακτη αγάπη και συμπαράστασή του τόσο στην επαρχία Καλαβρύτων, της οποίας είναι Μέγας Ευεργέτης, όσο και στην καθ’ ημάς Ιερά Μητρόπολη.

Για τους λόγους αυτούς ευχόμεθα όπως ο Πανάγαθος Θεός να του χαρίζει δύναμη, φώτιση και υγεία σε κάθε βήμα τόσο της οικογενειακής όσο και της επαγγελματικής του πορείας.”

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr