background img
banner
banner

Μια συναυλία με τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια!

ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΚΕΦΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ

Τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα λαϊκά τραγούδια, ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο προχθές το βράδυ, Γεράσιμος Ανδρεάτος και Χρήστος Παπαδόπουλος, σε μία κεφάτη συναυλία στο γήπεδο Καμαρών, υπό την συνδιοργάνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, τις αντιδημαρχίας Δυτικής Αιγιάλειας και της Τοπικής Κοινότητας Καμαρών που έδωσαν την δυνατότητα σε Αιγιαλείς και επισκέπτες, με δωρεάν είσοδο, να περάσουν μία όμορφη βραδιά!
Η συναυλία περιελάμβανε εκτός από τις διαχρονικές επιτυχίες τον δύο καλλιτεχνών και διασκευές μεγάλων δημιουργών του ελληνικού πενταγράμμου. Τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου και του Άκη Πάνου όπως και του Παντελή Θαλασσινού και του Δημήτρη Κορακάκη ακούστηκαν στο γήπεδο των Καμαρών, με το κοινό να συμμετέχει ενεργά σε όλη τη συναυλία και να κινείται στους ρυθμούς της.

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Ριζούλης, ο πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Καλαμίδας, η πρώην πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά και βέβαια σύσσωμο το Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, με την πρόεδρο Μαρία Παπαχριστοπούλου να αναφέρει στον χαιρετισμό της πως τέτοιες βραδιές δίνουν μία ευχάριστη νότα στις δύσκολες μέρες μας. Χαιρετισμό απηύθυνε ακόμη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμαρών Παναγιώτης Περλέγκας, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Αθανασία Τασσινού.

Αρμονικό «πάντρεμα»  ρυθμών και φωνών

Πρώτος στην σκηνή ανέβηκε ο Χρήστος Παπαδόπουλος που με το μπρίο και την δεξιότητά του στο μπουζούκι, κατέπληξε το κοινό, ερμηνεύοντας λίγα μόνο από τα σπουδαία τραγούδια που ο ίδιος έχει γράψει. Μαζί του ο ταλαντούχος γιος του, Περικλής Παπαδόπουλος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο οποίος ανέδειξε λίγη ώρα αργότερα, τις φωνητικές του ικανότητες. Στη συνέχεια τον… λόγο πήρε ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής Γεράσιμος Ανδρεάτος, όπου, είτε μόνος του, είτε μαζί με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, ερμήνευσε εκτός από τις δικές του επιτυχίες και άλλα τραγούδια σημαντικών ερμηνευτών που έχουν «σημαδέψει» το ελληνικό πεντάγραμμο. Κατέπληξε δε και με το μπαγλαμαδάκι με κορυφαία ίσως στιγμή το «πάντρεμα» του ήχου του με το μπουζούκι αλλά και την ηλεκτρική κιθάρα του… μικρού της παρέας. Έπαιξαν οι μουσικοί Σταμάτης Χρήστου πλήκτρα, Γιώργος Μπαϊρακτάρης μπάσο, Περικλής Παπαδόπουλος κιθάρα, Λευτέρης Παναγιάς τύμπανα.
Υπενθυμίζεται ότι το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι, υπό τη διοργάνωση της ΔΗΚ.ΕΠ.Α., ταξιδεύει σε όλες τις δημοτικές ενότητες με εκδηλώσεις ανοικτές προς το κοινό και έχει επόμενο σταθμό την παραλία Διακοπτού με μουσική συναυλία από το Στέφανο Κορκολή και τη Σοφία Μανουσάκη αύριο Σάββατο 4 Αυγούστου στις 21:30.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr