background img
banner
banner

Αξιολογήθηκαν 27 πολίτες και υπάρχει ήδη λίστα για την επόμενη φορά!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΔΡΑΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ «ΦΡΟΝΤΙΖΩ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του σωματείου «Φροντίζω» με τον Δήμο Αιγιαλείας, και συγκεκριμένα την Αντιδημαρχία Πρόνοιας και Κοινωνίας Προστασίας του Δήμου, επαγγελματίες του Κέντρου Ημέρας του «Φροντίζω» βρέθηκαν χθες στη Δημοτική Ενότητα Ερινεού, όπου πραγματοποίησαν αξιολογήσεις μνήμης και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για την πρόληψη θεμάτων άνοιας, σε κατοίκους άνω των 60 ετών από την ευρύτερη περιοχή του Ερινεού.

Ο κόσμος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη δράση η οποία θα συνεχιστεί και θα εμπλουτιστεί και με άλλες το επόμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμαρών Παναγιώτης Ρογκάλας, επισήμανε: ΄΄Σήμερα Πέμπτη 28 Μαρτίου, στη δημοτική βιβλιοθήκη Καμαρών πραγματοποιήθηκε νευροψυχολογική αξιολόγηση, από το σωματείο «Φροντίζω» σε συνεργασία με την αντιδημαρχία πρόνοιας και κοινωνικής προστασίας, σε πολίτες άνω των 60 ετών της Δ.Ε. Ερινεού. Η συμμετοχή ήταν ανώτερη των προσδοκιών καθώς αξιολογήθηκαν 27 πολίτες και υπάρχει ήδη λίστα για την επόμενη φορά!΄΄.

Ευχαριστίες του προέδρου της Κοινότητας

Και πρόσθεσε: ΄΄Θα ήθελα να συγχαρώ την υπηρεσία Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας και ιδιαίτερα την κ. Κωνσταντίνα Μαγκλαρα για την άψογη οργάνωση και να ευχαριστήσω θερμά τη Σωτηρία Πασχάκη και τον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών «Αρχαίες Ρύπες» για την παραχώρηση των γραφείων τους! Τέλος θέλω να τονίσω ότι η κοινότητα Καμαρών θα έχει πάντα μια ανοιχτή αγκαλιά σε κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με την υγεία και ευημερία των ανθρώπων!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr