background img
banner
banner

Κατάθεση στεφάνων, παρέλαση και χοροί στις Καμάρες

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαρτίου, η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση των σχολείων της Κοινότητας Καμαρών, τιμώντας την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τους Ήρωες της Επανάστασης του 1821. Παρόντες ήταν ο αντιδήμαρχος Ερινεού Γιώργος Ντίνος, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νιγιάννης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζήριας Παναγιώτης Δημόπουλος και ο σύμβουλος της κοινότητας Καμαρών Αντώνης Τσαλπατούρος.

Μετά τη  μαθητική παρέλαση που απέσπασε θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, παρέλασε και ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών “Οι Αρχαίες Ρύπες” τα μέλη του οποίου στη συνέχεια χόρεψαν στην πλατεία της κοινότητας.

΄΄Ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμαρών θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε, τον Δήμο Αιγιαλείας για την αφιλοκερδή προσφορά του στα ηχητικά για την πραγματοποίηση της παρέλασης και ιδιαίτερα το Δ.Σ. και τους χορευτές και χορεύτριες του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών “Οι Αρχαίες Ρύπες” που αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μου και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Εύχομαι σε όλους υγεία και ευημερία και πάντα να τιμάμε και να δοξάζουμε το Έθνος μας γιατί έτσι θα ζούμε σε μια κοινωνία με αξίες και αρχές΄΄ τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας Καμαρών Παναγιώτης Ρογκάλας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr