background img
banner
banner

Διαμόρφωση προαυλίου και αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών!

 ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΚΡΑΤΑΣ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε προχθές τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Νηπιαγωγείου Ακράτας. Αντίκρισαν μία εντελώς διαφορετική εικόνα στο σχολείο τους από αυτή που ως τώρα είχαν συνηθίσει, αφού βρήκαν έναν όμορφα διαμορφωμένο προαύλιο αλλά και μία πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων, μόνιμος αρωγός της προσπάθειας βελτίωσης των συνθηκών εκπαίδευσης, δημιούργησαν για τα παιδιά ένα άρτια ανακαινισμένο προαύλιο χώρο και την σύγχρονη αίθουσα υπολογιστών, τα εγκαίνια της οποίας τελέσθηκαν την ημέρα του αγιασμού από τον πατέρα Νικόλαο.

΄΄Η αίθουσα υπολογιστών, της οποίας τα εγκαίνια τελέστηκαν σήμερα, αποτελεί δωρεά του ιδρύματος «Αγγελικούση» στο Σύλλογο Γονέων και το σχολείο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την άψογη συνεργασία τους τις διευθύντριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου κ. Μαμωνά Χαρά και 2ου Νηπιαγωγείου κ. Ροζου Γεωργία, καθώς επίσης, την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τον αντιδήμαρχο κ. Γιοβα Γιώργο, τον πρόεδρο του Τοπικής Κοινότητας Κραθίου κ. Δημητρίου Δημήτριο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πλάτανου κ. Ρεκουτη Ανδρέα, τον Σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Πλάτανου «Πήγασος» και όλους τους γονείς του σχολείου που προσέφεραν εθελοντική εργασία΄΄, αναφέρει ο Σύλλογος Γονέων που τονίζει και τα εξής: ΄΄Οφείλουμε ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Φάνη Κόγκο και το συνεργείο του για τη δωρεάν επίστρωση του προαυλίου χώρου..Τέλος θα θέλαμε να παραμείνετε αρωγοί στο έργο μας και να συνεχίσετε να στηρίζετε τις δράσεις μας, που μοναδικό σκοπό έχουν τον εκσυγχρονισμό του σχολείου μας. Καλή σχολική χρόνια σε όλους!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr