background img
banner
banner

“Παιδί και Βία στο Σχολικό Πλαίσιο, Προστατεύοντας το Μέλλον μας”

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΓΙΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, σκύβοντας πάνω σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της σημερινής κοινωνίας, και με την αμέριστη υποστήριξη του Δήμου Αιγιαλείας και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: “Παιδί και Βία στο Σχολικό Πλαίσιο, Προστατεύοντας το Μέλλον μας”, η οποία θα λάβει χώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», το Σάββατο 30 Μαρτίου και ώρα 7:00μ.μ.

Ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο διακεκριμένος επιστήμονας, Δρ. Γεώργιος Νικολαΐδης, Διευθυντής του Τμήματος Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, μέλος στην Επιτροπή Λανζαρότε του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των παιδιών από την σεξουαλική βία και εκμετάλλευση. Γνωστός για την εμπειρία του στην αντιμετώπιση της βίας στο σχολικό περιβάλλον, έχει συμμετάσχει ενεργά στο παρελθόν ως ομιλητής σε πλήθος εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Νικολαΐδη, θα πραγματοποιηθούν ερωτήσεις και τοποθετήσεις για τη διάδραση και επικοινωνία με το κοινό, προσδοκώντας και αναμένοντας έναν ενδιαφέροντα, γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

΄΄Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους εμάς που ενδιαφερόμαστε για την ευημερία, ασφάλεια και ψυχική υγεία των παιδιών μας, τους γονείς, τους συγγενείς, τους εκπαιδευτικούς και το σύνολο των επαγγελματιών και φορέων στον τομέα της παιδείας και της ψυχικής υγείας΄΄, αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του Συλλόγου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr