background img
banner
banner

ΆΝΤΡΕΑ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Eλαμψε στο νυφικό «Demetrios» αλλά κυρίως με τη θετική στάση της για τη ζωή!

Η ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ SHOW ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ

Τον… δρόμο της ομορφιάς, ανάμεσα σε celebrities και μοντέλα βάδισε η Αιγιώτισσα Άντρεα Καλλιτσιώνη στο φετινό Yes I Do Catwalk by Georg Jensen και ήταν μία από τις έξι γυναίκες που μοιράστηκαν τις προσωπικές ιστορίες τους, εμπνέοντας με την ψυχική τους δύναμη και παραδίδοντας μαθήματα θετικής διάθεσης για τη ζωή! Τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν στο Ίδρυμα Ιωάννα Παλιοσπύρου και στο Make a wish και το Αίγιο εκπροσωπήθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Η Αιγιώτισσα φαρμακοποιός στο επάγγελμα, βάδισε ανάμεσα στους πολύ γνωστούς ανθρώπους της μόδας όπως είναι οι Σταματίνα Τσιμτσιλή, Λάκης Γαβαλάς, Κώστας Μαρτάκης, Ιωάννα Σαρρή, Κατερίνα Ευαγγελινού, για το περιοδικό γάμου «Yes I do» με τον οίκο νυφικών «Δημήτριο» στο Mec Παιανίας και έλαμψε τόσο με την εξωτερική της εμφάνιση όσο και με την ομορφιά της ψυχής της! Όπως η ίδια αναφέρει στο Protionline.gr, ήταν η πρώτο φορά που συμμετείχε σε μία ανάλογη διοργάνωση και ο σκοπός της ήταν καθαρά η ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Τα πρότυπα ομορφιάς δεν σχετίζονται μόνο με την εξωτερική εμφάνιση…

΄΄Δεν είναι πολύς ο καιρός που έγινε το χειρουργείο μου και βλέποντας ένα βίντεο στα σόσιαλ από το συγκεκριμένο περιοδικό με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας του, σχετικά με την πρόθεση ανάδειξης γυναικών που αντιμετωπίζουν με θάρρος τα προβλήματά τους, έστειλα email. Όπως με ενημέρωσαν, ενώ είχαν 20.000 αιτήσεις, με επέλεξαν μέσα στις τρεις πρώτες γυναίκες. Ήθελα να δείξω στον κόσμο πως νιώθω όμορφα με το σώμα μου παρά την ειλεοστομία και κάπως έτσι να πάρουν δύναμη και άλλες γυναίκες΄΄, αναφέρει η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου στην Ελίκη, ενώ προσθέτει: ΄΄Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχαν και που αναγνωρίστηκε η προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο τέλος με πλησίασαν δύο κυρίες από το κοινό και ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μου, διότι, όπως μου είπαν, είδαν το βίντεό μου και διέκριναν μία θετικότητα. Δεν γνωρίζω πώς και εάν ταυτίστηκαν μαζί μου, αλλά ο δικός μου σκοπός ήταν να αντιληφθούν οι άνθρωποι πως τα πρότυπα ομορφιάς δεν πρέπει να σχετίζονται μόνο με την εξωτερική εμφάνιση΄΄.

Θερμό χειροκρότημα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν η πρώτη φορά που στο εν λόγω show περπάτησαν ξεχωριστά κορίτσια που πάσχουν από αυτοάνοσες παθήσεις ή έχουν κακοποιηθεί στο παρελθόν, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας. Η Αιγιώτισσα Άντρεα Καλλιτσιώνη, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και δικαίως απέσπασε θερμά χειροκροτήματα!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr