background img
banner
banner

Και πρώτη σκόρερ βγήκε και ΤΕΦΑΑ πέρασε, είχε πρόγραμμα

Η Αλεξία Παπαδοπούλου των “Λύκαινων” Αιγιαλείας πέρασε στα ΤΕΦΑΑ και σε συνδυασμό με την εξαιρετική χρονιά που έκανε στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής γυναικών, οι άνθρωποι της ομάδας τής αφιέρωσαν το παρακάτω άρθρο που αναρτήθηκε στο site της ομάδας: “Όταν, αρχές Ιουνίου θέλαμε να γράψουμε ένα άρθρο για την Αλεξία Παπαδοπούλου, την Αλεξία μας, κάτι μας κράτησε. Η Αλεξία, στα 17 της χρόνια, κατάφερε στην πρώτη ουσιαστικά χρονιά της στη Γ΄ Εθνική να αναδειχτεί πρώτη σκόρερ του 5ου ομίλου, κάτι που δε θα μπορούσαμε καν να το φανταστούμε όταν ξεκινούσε αυτή η αγωνιστική χρονιά.
Τα 8 γκολ που σκόραρε ήταν κρίσιμα στην αλματώδη βελτίωση της θέσης της ομάδας μας στο βαθμολογικό πίνακα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και με τη «Διόσκουρό» της, Γιάννα Λαλιώτη, αποτέλεσαν την αιχμή του δόρατος της επίθεσής μας, οδηγώντας τις ΛΥΚΑΙΝΕΣ στη 2η θέση του ομίλου, αναδεικνύοντας τη σαφή αγωνιστική άνοδο όλων των ΛΥΚΑΙΝΩΝ.
Το γεγονός που μας κράτησε ήταν ότι η Αλεξία ετοιμαζόταν για τη νέα μεγάλη πρόκληση, πολύ πιο σημαντική, τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Κάτι μας έλεγε να περιμένουμε λίγο ακόμα. Τώρα πλέον, με τα αποτελέσματά τους αναρτημένα, μπορούμε να καμαρώσουμε κι εμείς, όχι μόνο για την πρώτη σκόρερ του ομίλου μας αλλά και για τη νέα γυμνάστρια-φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ (με ειδικότητα ποδόσφαιρο φανταζόμαστε).
Ο δύσκολος συνδυασμός των προπονήσεων, αγώνων και διαβάσματος δεν επέφερε καμιά επίπτωση στο διάβασμά της, αφού κατάφερε να περάσει στην σχολή που ήθελε τόσο πολύ. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί και σ΄ αυτό το νέο «ματς» της ζωής της με απόλυτη επιτυχία αφού ο χαρακτήρας και η ιδιοσυγκρασία της δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφιβολιών. Τι να ευχηθούμε παραπάνω από το να είναι η ζωή της γεμάτη ενδιαφέρουσες προκλήσεις!
Και φυσικά να συνεχίσει να «τινάζει» τα δίχτυα …”


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr