background img
banner
banner

Επίσκεψη μαθητών στην έκθεση του Φιλοζωικού

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΝΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

Μια πολύ ωραία έκπληξη επιφύλασσαν χθες στα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», όταν την πόρτα της έκθεσης φωτογραφίας που γίνεται στο Παναγιωτοπουλέικο πέρασε ένα τμήμα της Α΄ Λυκείου. Ο χώρος πλημμύρισε μαθητές που με ενδιαφέρον έβλεπαν τις φωτογραφίες των μαθητών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και έδωσαν προσοχή στην μικρή ξενάγηση.

Η επίσκεψη κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, αφού έγινε στο πλαίσιο της εργασίας που έχουν αναλάβει να εκπονήσουν μέσα στη χρονιά σχετικά με τα αδέσποτα και με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Σοφίας Παπαζαχαροπουλου, η οποία κάθε χρόνο αναλαμβάνει εργασίες με θέμα τα ζώα ώστε να ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότερο οι μαθητές. ΄΄Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί στη διάρκεια της εργασίας και ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα της! Η πιο όμορφη στιγμή της έκθεσης μας ως τώρα΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Φιλοζωικού.

Προγραμματίζεται εκδρομή στην Καστοριά

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες προθέσεις των ανθρώπων του Συλλόγου, είναι η διοργάνωση εκδρομής για τα μέλη του. Η εκδρομή προγραμματίζεται από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου, με προορισμό την Καστοριά. ΄΄Είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας. Για όλους τους φίλους μας έχουμε προγραμματίσει την εκδρομή σε συνεργασία με το Ταξιδιωτικό γραφείο Μαργέλης (http://www.margelis.eu/), αναφέρει ο Σύλλογος.

Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν απευθείας θέση στον κ. Μαργέλη ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 6949970982 Άννα Γουρζή και 6980120219 Χριστίνα Ζαχαράκη.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr