background img
banner
banner

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ:«Η Ελλάδα αλλάζει χαρακτήρα, όλα αλλάζουν προς το χειρότερο!»

Το γκρέμισμα του σταυρού στην Λέσβο για να μην… ενοχλούνται οι λαθρομετανάστες ήταν αυτή τη φορά η αφορμή για νέο παρεμβατικό λόγο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβροσίου μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο, κατηγορώντας ευθέως την Ιερά Σύνοδο πως «ούτε βλέπει, ούτε και ακούει τον ορυμαγδό του χαλασμού, που γίνεται ολόγυρά μας!». Αναφέροντας μία σειρά από γεγονότα που φανερώνουν ότι η Ελλάδα αλλάζει χαρακτήρα, καλεί τους χριστιανούς να… ξυπνήσουν καθώς ο «ο Χριστός διώκεται!».

Ο Μητροπολίτης, που για σήμερα το πρωί έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου, βλέπει μια μεγάλη αλλαγή να επιχειρείται μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, ώστε η χώρα μας λίγο-λίγο να αποβάλλει τον Ορθόδοξο Χριστιανικό χαρακτήρα της. ΄΄Σε λίγο η Χώρα μας δεν θα είναι πλέον ούτε Χώρα των Ελλήνων, ούτε Χώρα των Ορθοδόξων Χριστιανών! Η κατάκτηση γίνεται ύπουλα και αθόρυβα!΄΄, αναφέρει παρουσιάζοντας μερικά δείγματα, όπως: Στο Βοτανικό η Κυβέρνησις Τσίπρα γκρεμίζει τον Ορθόδοξο ιερό Ναό για να ανεγείρει στη θέση του, και μάλιστα με κρατική δαπάνη, το Τέμενος των Ισλαμιστών! Στο Ναό του Αγ. Νικολάου της οδού Ασκληπιού, στο Κέντρο των Αθηνών, οι αναρχικοί του Ρουβίκωνα επιτίθενται σε ώρα λατρείας και Κυριακή ημέρα και τα κάνουν όλα «λίμπα»! Στη Λέσβο οι εκεί εγκατεστημένοι μετανάστες γκρεμίζουν τον Τίμιο Σταυρό, διότι η θέα Του τους …ενοχλεί! Σκίσανε ζωγραφιές παιδιών με την Παναγία για να μην ενοχληθούν οι Λαθρομετανάστες!

Βλέπει… αλλαγή του Συντάγματος

Ο Μητροπολίτης αναφέρει πως ΄΄η Κυβέρνηση Τσίπρα έχει προγραμματίσει την αλλαγή του Συντάγματος, ώστε στην Ελλάδα να μη αναγνωρίζεται πλέον η Ορθοδοξία ως η επίσημη Θρησκεία του Κράτους! Η Χώρα μας θα ανακηρυχθή ως «πολυθρησκειακή Χώρα». Στα Δημόσια Σχολεία έπαυσε πλέον ή διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, δηλ. η διδαχή της Ορθοδοξίας στα νέα Ελληνόπουλα! Στο Facebook μερικοί «τολμηροί» από το χώρο των Μ.Μ.Ε. ανενόχλητοι βεβηλώνουν την ιερή εικόνα της Παναγίας μας! Παρουσιάζουν την Παναγία την Αρουραία! Η Ιερά Σύνοδος τους….συγχωρεί! Καταργεί το Μυστήριο της Εξομολογήσεως! Αγνοεί και τον επιβληθέντα Αφορισμό! Δηλ. αλλοιώνει τον χαρακτήρα της Ορθοδοξίας! Τα αμαρτήματα δεν συγχωρούνται με Διοικητικές Αποφάσεις!΄΄.

Οι ομοφυλόφιλοι

Αναφορά κάνει ακόμη στην… προστασία των Ομοφυλοφίλων, επισημαίνοντας: ΄΄Ο κ. Νικ. Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, δέχθηκε στο Γραφείο του εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητος ΛΟΑΤΚΙ, δηλ. των Ομο-φυλοφίλων! «Στου Βούτση οι γκέι για τον Ζακ Κωστόπουλο», γράφει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Μετέβησαν εκεί για να ζητήσουν την συμπα- ράσταση του Κράτους για ένα κοινό ληστή, που επιτέθηκε σε κοσμηματοπωλείο κλπ. και αντί να καταδικασθεί, αναδεικνύεται ΗΡΩΑΣ (!), μόνο και μόνο επειδή ήταν Αρχηγός των Γκέι της Ελλάδος! Το θύμα -ο Κοσμηματοπώλης- οδηγείται στη ….φυλακή, επειδή -αμυνόμενος- κλώτσησε τον αρχιλήσταρχο Ζακ! Για τον νεκρό πια Ζακ διοργανώθηκε και παρέλαση 2.500 γκέι στην Αθήνα! Τώρα πλέον στη Χώρα μας, με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, το μαύρο ονομάζεται ΑΣΠΡΟ καί τό άσπρο ΜΑΥΡΟ! Αναφορικά με τον όρο «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα»: Τέτοια κοινότητα, ως κοινότητα, δεν υφίσταται. Στις τηλεοράσεις βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους, στελέχη της ακροτάτης Αριστεράς και μια ισχνή μειοψηφία που καμώνεται ότι εκπροσωπεί «ηθικά» αιτήματα.(βλ. Δημοκρατία φ. 09.10.2018 σελ.36). Η Ποιότητα των αιτημάτων όσων αυτοπροσδιορίζονται στις παρελάσεις της «υπερηφάνειας» τους. Φτερά, πούπουλα, πιασοκ@λιάσματα, χάχανα και ξεβρακώματα από όντα που φορούν στα αποκατινά τους εικόνες αγίων σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν «ηθικά» αιτήματα και «αγώνες» ελευθερίας. (βλ. Δημοκρατία φ.09.10.2018 σελ.36)΄΄.

Για τους μουσουλμάνους…

Όσον αφορά τους μουσουλμάνους μετανάστες στη χώρα, σημειώνει: ΄΄Εκτός από τη βεβήλωση των ιερών συμβόλων της αγίας Ορθοδοξίας μας έχουμε και άλλα θλιβερά φαινόμενα, όπως κλοπές, ληστείες, φόνους, ανηθικότητα κ.λπ.! Εάν κάποιος, αναφερόμενος σε’ αυτούς τους ονομάσει «λαθρομετανάστες» κινδυνεύει να οδηγηθεί στα Δικαστήρια ως κατηγορούμενος με την κατηγορία του «ρατσιστή». Και καταλήγει: ΄΄Έπειτα από τα παραπάνω εκτεθέντα πραγματικά περιστατικά καθίσταται πλέον ολοφάνερο, ότι η Ελλάδα, την οποία ζήσουμε μέχρι τώρα, ανήκει πλέον στην ιστορία! Μια νέα Ελλάδα  γεννιέται! Ακόμη και Ευρωπαίοι τουρίστες στη Χώρα μας δεν διστάζουν να γράφουν λόγια σαν τα παρακάτω:  «’Έλληνες σκουλήκια, να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μας. Εσείς οι ‘Έλληνες δεν έχετε χρήματα…να φύγετε»!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr