background img
banner
banner

Η Αιγιώτισσα σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου «ντύνει» το περίφημο Φεστιβάλ του Σανρέμο!

Mία σημαντική νέα διάκριση για την  Αιγιώτισσα σχεδιάστρια μόδας Νέλλα Ιωάννου, αφού με τις δημιουργίες της θα «κλείσει» το περίφημο το Φεστιβάλ του Σανρέμο στην Ιταλία. H συμμετοχή στην επίδειξη μόδας του Φεστιβάλ είναι όνειρο για κάθε Ιταλό σχεδιαστή.

Η σχεδιάστρια βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, ενώ το μεγάλο γεγονός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου με την Νέλλα Ιωάννου να παρουσιάζει εκτός από την Bridal συλλογή της και πολύχρωμες δημιουργίες.

Η ελληνίδα σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής, Νελλα Ιωαννου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα παρουσιάζοντας την collection της στο φεστιβάλ του Sanremo.

Πρόκειται για το  φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού, το γνωστότερο στον κόσμο, όπου για πρώτη φορά θα συμμετάσχει Ελληνίδα  σχεδιάστρια  στα πλαίσια των εκδηλώσεων της οργάνωσης.

Η Νελλα Ιωαννου , γνωστή στο χώρο της για την τέχνη της στην υψηλή ραπτική επιλέχθηκε να παρουσιάσει την Collection της “Comme une fleur “ φέρνοντας στην Ιταλική Ριβιέρα  το άρωμα των λουλουδιών της καθώς και τον πολιτισμό της . Κάθε ρούχο ένας ρόλος, κάθε ύφασμα και ένας χαρακτήρας, συνδυασμός χρωματων γεμάτος συναισθήματα, είναι στοιχεία που θέλει να δώσει η σχεδιάστρια στο φεστιβάλ του Sanremo. Μυστηριώδης γυναίκες με δημιουργιες υψηλης ραπτικης της σχεδιαστριας Νελλα Ιωαννου, θα κατέβουν  τα σκαλιά του casino του Sanremo , κατακτώντας το ιταλικό κοινό .

Η Νέλλα Ιωάννου, που κατάγεται από το Αίγιο, διατηρεί από το 2010 στην Πάτρα το δικό της ατελιέ. Έχει κερδίσει αρκετές διακρίσεις, ενώ το 2015 έκανε το ντεμπούτο της στην Αθηναϊκή Εβδομάδα Μόδας.

Tο 2016 κέρδισε το βραβείο του Best Catwalk στην Athens Exclusive Designers Week, ενώ την επόμενη χρόνια διακρίθηκε ως η σχεδιάστρια της χρονιάς.
Το Δεκέμβριο του 2016, δημιουργίες της φιλοξενήθηκαν στην παγκόσμιου φήμης έκθεση Art Basel στο Μιάμι, όπου πήρε τη θέση ανάμεσα στους 5 καλύτερους σχεδιαστές του κόσμου.
Τελευταία της Collection ήταν τον Ιανουαρίου στο Ζάππειο στο Bridal Fashion Week με την τελευταία της Collection “ Comme une fleur “.

 

Πηγή : http://www.thebest.gr


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr