background img
banner
banner

Το φλουρί ήταν η τιμή

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διακόσιοι και πλέον εργαζόμενοι έδωσαν το παρών την Παρασκευή το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΣ, με αφορμή την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κορυφαίας Συνεταιριστικής Οργάνωσης, η οποία έχει γίνει θεσμός. Εκεί η διοικηση της Παναιγιαλείου Ενώσης Συνεταιρισμών και οι εκλεκτοί της καλεσμένοι, έδωσαν τα εύσημα στο προσωπικό γιατί με την απόδοσή του, επιτρέπει στην ΠΕΣ να πρωταγωνιστεί διεθνώς.

Πρώτος ομιλητής, ο οποίος έκοψε και το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, Θανάσης Σωτηρόπουλος. “Σήμερα θα πούμε μόνο τα καλά, τα κακά θα τα πούμε μόνοι μας”, είπε ζεσταίνοντας με το λόγο του την ατμόσφαιρα ο πρόεδρος και συνέχισε “Το 2018 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την Ένωσή μας, προσωπικό και διοίκηση θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν τα καλύτερα για την οργάνωση. Έκοψα μικρό κομμάτι, για να φτάσει για όλους, αλλά η ΠΕΣ είναι μεγάλη.”

Με τη σειρά του, ο διευθυντής της ΠΕΣ, Μίλτος Σταυρόπουλος, τόνισε πως “το ανθρώπινο δυναμικό είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της εταιρίας. Έχετε πολλά ενεργειακά αποθέματα να δώσετε, μπορούμε να πάμε την Ένωση ακόμα παραπέρα, εκεί που της αξίζει, καλή χρονιά σε όλους”.

Ο κ. Σταυρόπουλος όμως μίλησε και για τον κοινωνικό ρόλο της ΠΕΣ, αφού όπως είπε “τα καλά αποτελέσματα της χρονιάς που έφυγε, θα τα διαθέσουμε ως πρόσθετη τιμή στους παραγωγούς μας. Θα ανακοινώσουμε συμπληρωματική τιμή στην σταφίδα, σε λίγες ημέρες”.
Είναι αλήθεια πως η ΠΕΣ καταφέρνει πάντα να δίνει τη μεγαλύτερη τιμή στην αγορά και αυτό απορρέει από την εξαγωγική δυναμική που έχει αναπτύξει σε πάνω από 40 χώρες, διακινώντας το 65% της μαύρης κορινθιακής σταφίδας.

Τα πολιτικά μηνύματα

Από την εκδήλωση της Παρασκευής, δεν έλειπαν και δημοτικοί αλλά και περιφερειακοί παράγοντες της τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος έφερε μήνυμα αισιοδοξίας για τις προσπάθειες που γίνονται με πρωταγωνιστές τη διοίκηση της ΠΕΣ αλλά και τον ίδιο, για την αναμπέλωση των καλλιεργειών σταφίδας.

Μηνύματα για την δυναμική που έχει αναπτύξει η Συνεταιριστική Οργάνωση της Αιγιάλειας, έστειλαν από το βήμα της εκδήλωσης ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Θεόδωρος Παπαθεοδώρου και οι αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Δριβίλας και Κώστας Καρπέτας.
Δεν έλειψε όμως από την εκδήλωση και η υποψήφια δήμαρχος Βάσω Ψυχράμη, η οποία τόνισε την πολύτιμη συμβολή της ΠΕΣ στην τοπική οικονομία ενώ κόβοντας το κομμάτι, απευθυνόμενη στους εργαζόμενους ευχήθηκε “στην καλή και συνετή τους ψήφο”.

Ακολούθησαν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Στράτος Βαρδάκης και το μέλος της Δ.Κ. Αιγίου, Γιώτα Γκρέμου, οι οποίοι εκτός από τις ευχές και τα συγχαρητήρια στη διοίκηση και τους εργαζομένους αποκάλυψαν για πρώτη φορά επίσημα ότι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό της Βάσως Ψυχράμη.

Ακολούθησε γλέντι με Κατσιφάρα, Ψυχράμη, Γκρέμου και Βαρδάκη να σέρνουν πρώτοι τον χορό.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr