background img
banner
banner

Η Μαρία Καρρά με την Βασιλική Ψυχράμη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Δ.Ε. ΑΚΡΑΤΑΣ 

Η πρόεδρος του Συμβουλίου της Τ.Κ. Ακράτας Μαρία Καρρά, με ανακοίνωσή της συντάσσεται με την Βασιλική Ψυχράμη και θα είναι υποψήφια με την “Ποιοτική Αιγιάλεια” στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Ακράτας .

Στην ανακοίνωσή της η Μαρία Καρρά αναφέρει:

“Αγαπητοί Αιγιαλείς

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ακράτα όπου και κατοικώ μόνιμα με την οικογένεια μου. Σπούδασα χημεία στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και εργάζομαι ως αναπληρώτρια σε  σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε όταν γυρίζοντας από τις πανεπιστημιακές μου σπουδές  παλιοί Ακρατινοί με μπόλιασαν με τα σαράκι του εθελοντισμού και της προσφοράς. Υπηρέτησα τον σύλλογο Αναγέννηση ως πρόεδρος και όχι μόνο για πολλά χρόνια, είμαι ενεργό μέλος της θεατρικής του ομάδας, υπήρξα αθλήτρια του αθλητικού ομίλου Ακράτας και της ομάδας του Κεραυνού Αιγίου στο μπάσκετ, συμμετείχα στον πολιτιστικό οργανισμό του Δήμου Ακράτας και ήμουν πρόεδρος στην Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Ακράτας την περίοδο 2006- 2010. Τα τελευταία εννέα χρόνια σε δύο εκλογικές διαδικασίες η Ακράτα με τίμησε με την ψήφος της και με ανέδειξε πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας.

Αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις τόσο για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας όσο και για την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής ιστορίας  του τόπου μου. Συνεργάστηκα εξαιρετικά με όλους τους συλλόγους και τους φορείς της περιοχής μας και  με το εκάστοτε τοπικό συμβούλιο. Πάντα με σεβασμό στους θεσμούς και συνεργασία με τις Αρχές τις περιοχής μας δώσαμε αγώνες για να διατηρήσουμε δομές που είχαμε αποκτήσει πολλά χρόνια αλλά και να δημιουργήσουμε νέες. Αναδείξαμε το κέντρο της Ακράτας και αυξήσαμε την επισκεψιμότητα. Είχα ουσιαστική συνεργασία με τους συναδέλφους προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας, με τους οποίους  διεκδικούσαμε την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της περιοχής μας.

Την Βασιλική Ψυχράμη την γνώρισα το 2011 στα δημοτικά συμβούλια, όταν πρωτόπειρες και οι δυο ξεκινούσαμε  τον αγώνα μας στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μαχητική και δυναμική, έντιμη, εργατική και μεθοδική είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά της που πολύ γρήγορα την έκαναν να ξεχωρίσει. Την τιμητική για μένα πρόταση της να είμαι υποψήφια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της Δ.Ε Ακράτας του συνδυασμού «Ποιοτική Αιγιάλεια» την αποδέχτηκα, πιστεύοντας ότι είναι η μοναδική λύση για αυτό τον τόπο που αν και ευλογημένος είναι καταφανώς αδικημένος. Την αποδέχτηκα γιατί ακόμα θέλω να ονειρεύομαι, γιατί ακόμα θέλω  να πιστεύω πως μπορούμε να έχουμε μια ποιοτική, ανθρώπινη και σύγχρονη Αιγιάλεια.

Σας καλώ λοιπόν να πάμε όλοι μαζί σ’ αυτόν τον δρόμο. Να ονειρευτούμε, να σχεδιάσουμε  και να φτιάξουμε μαζί την σύγχρονη Αιγιάλεια. Για ένα πιο αισιόδοξο και χαμογελαστό Αύριο!

 Με τιμή 

 Μαρία Καρρά”

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr