background img
banner
banner

«Φιέστα για να “γαντζωθεί” στην καρέκλα»

ΩΣ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ Δ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ Η ΒΑΣΩ ΨΥΧΡΑΜΗ

Η κατήφεια των ημερών εξαιτίας του τραγικού γεγονότος των Τεμπών, καθώς επίσης και η στασιμότητα που προκαλεί η έλλειψη προϋπολογισμού στη λειτουργία του δήμου Αιγιαλείας, αποτέλεσαν αφορμές για την αντιπολίτευση να επικρίνει την απόφαση του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, στο να πραγματοποιήσει εκδήλωση για την ανακοίνωση υποψηφίων της παράταξής του, εν όψει των δημοτικών εκλογών.

Επιπλέον, τον κατηγορούν ότι ενώ τα προβλήματα της κοινωνίας και του δήμου είναι πολλά και ιδιαιτέρως σοβαρά, ο ίδιος πραγματοποιεί γιορτές εντυπώσεων ώστε να «γαντζωθεί» στην εξουσία!

Είναι χαρακτηριστικά τα όσα επισήμανε στο protionline.gr η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βάσω Ψυχράμη: ΄΄Τέσσερα χρόνια διοίκησης του σημερινού δημάρχου, με αλαζονική συμπεριφορά, αυταρχική αντίληψη εξουσίας, εγωιστικές τακτικές, καμιά διάθεση συνεργασίας και επιλεκτικό α λα κάρτ σεβασμό στη νομιμότητα… ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ; Τέτοιες πολιτικές νοοτροπίες δημιουργούνται από καθεστωτικές αντιλήψεις για την εξουσία. Αυτό ακριβώς πρεσβεύει ο κύριος Καλογερόπουλος… Επαγγελματίας πολιτικός. Από την πρώτη μέρα που εξελέγη, διοικεί με μοναδικό γνώμονα το πώς θα επανεκλεγεί… ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ!!! Θα το επιτρέψουμε να ξανασυμβεί; Δεν θα δώσουμε επιτέλους τη δυνατότητα και σε νέους ανθρώπους καταξιωμένους στην κοινωνία να διοικήσουν; ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ; Αυτοί οι άνθρωποι γέρασαν στην πολιτική και δεν λένε να αφήσουν την καρέκλα της εξουσίας…΄΄.

Και συνεχίζει η κ. Ψυχράμη: ΄΄Διανύουμε τον μήνα Μάρτιο, ο δήμος μας δεν έχει καν προϋπολογισμό, έχει μπει στον «αυτόματο» και ο δήμαρχος ασχολείται μόνο με το ψηφοδέλτιό του για τις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου. Προτιμά να αφήνει κατά μέρος τα σοβαρά προβλήματα, να ρισκάρει τη λειτουργία του δήμου και να πραγματοποιεί φιέστες εντυπωσιασμού΄΄.

«Αναπόφευκτες πολιτικές συγκρίσεις»

Επιπλέον, η επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας», αντιπαραβάλει τη στάση του κ. Καλογερόπουλου με τον τρόπο που λειτουργούσε ο αείμνηστος δήμαρχος Ιωαννίνων, σημειώνοντας: ΄΄Κοιτάξτε αγαπητοί συμπολίτες και συγκρίνετε την αντίληψη για την εξουσία του κ. Καλογερόπουλου με αυτήν της σεμνής προσωπικότητας του πρώην δημάρχου Ιωαννίνων και καθηγητή ιατρικής, του αείμνηστου Μωυσή Ελισάφ.

Σας μεταφέρω αποσπάσματα από την συνέντευξή του εκλιπόντος δημάρχου Ιωαννίνων αλλά και από τα σχόλια του αρθρογράφου στην εφημερίδα το “ΒΗΜΑ”: «Άνθρωποι όπως ο Μωυσής Ελισάφ, δεν φεύγουν ποτέ και το παράδειγμά τους, η στάση ζωής τους θα μας συντροφεύουν πάντα. Η είδηση της εκλογής του έκανε το γύρο του κόσμου μέσω της μεγάλης εφημερίδας New York Times, που ασχολήθηκαν με τις δημοτικές εκλογές στα Γιάννινα. Ο άνθρωπος με τον πράο χαρακτήρα του που δεν θύμωνε! Μειλίχιος, με στωικότητα δεχόταν τα πάντα. Έχαιρε γενικής εκτίμησης ως άνθρωπος και ως ιατρός. Γλυκύς άνθρωπος, φωτεινός, ευγενικός από τους πιο πολύτιμους. Ενέπνεε με το όραμά του, με την ανιδιοτέλειά του, το ήθος του».

Αυτά και άλλα πολλά τιμητικά εγράφησαν γι’ αυτόν τον άνθρωπο που πρόσφατα έφυγε από την ζωή. Η ουσία είναι στο εξής που έλεγε: «Με ενδιέφερε η πόλη μου πάρα πολύ. Ήθελα να αφήσω στην πόλη αυτή κάτι». Το πιο εντυπωσιακό όμως και άκρως σημειολογικό που το κάνουν ελάχιστοι ήταν, όταν είπε πως πρέπει να ξέρεις πότε να φεύγεις, μια θητεία αρκεί…!!!! Αυτό είναι στάση ζωής. Και λίγοι ξέρουν πότε πρέπει να φεύγουν, έλεγε συχνά….

Άνθρωποι όμως, όπως ο Μ. Ελισάφ, δεν φεύγουν ποτέ και το παράδειγμά τους, η στάση ζωής τους θα μας συντροφεύουν πάντα. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΟΠΟΊΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ… ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΠΙΑ!!!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr