background img
banner
banner

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ισοπαλία 2-2 οι Λύκαινες στη Ζάκυνθο

Oι Λύκαινες έχασαν – μάλλον ανέλπιστα – δύο βαθμούς το μεσημέρι της Κυριακής στη Ζάκυνθο παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη γηπεδούχο Δόξα Πηγαδακίων Β΄ για την 6η αγωνιστική του 7ου ομίλου του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής γυναικών. Ήταν η πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και ενώ απομένουν τέσσερις για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Θυμίζουμε, ότι στο ματς του πρώτου γύρου στην πρεμιέρα της σεζόν οι Λύκαινες είχαν επικρατήσει εύκολα με 4-1 της Δόξας, ενώ για την προηγούμενη 5η αγωνιστική είχαν αναβληθεί οι αγώνες Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου – Λύκαινες και Πρίγκηπες – Δόξα Πηγαδακίων.

Έτσι, αυτές οι τέσσερις ομάδες έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο. Πλέον ο Άρης Πατρών με τη νίκη του επί του Αγίου Δημητρίου ξέφυγε με 5 βαθμούς, έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει στο Αίγιο με τις Λύκαινες, σε ένα ματς που ίσως κριθεί η άνοδος.

Οι Λύκαινες προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο 0-1 με γκολ της Λαλιώτη αλλά η Δόξα μέσα σε ένα δίλεπτο στην επανάληψη γύρισε το ματς σε 2-1 (65΄- 67΄). Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε η Φάτσια.
Λύκαινες: Λιακοπούλου, Δ. Νικολάου, Χ. Νικολάου, Τζουμάκα, Βαγενά (Μήτση), Αναγνωστοπούλου, Παπαδοπούλου, Λαλιώτη, Καραπατη, Κοντογιάννη.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Άρης Πατρών – Άγιος Δημήτριος 3-0
Πρίγκηπες – Παναιτωλικός
Δόξα Πηγαδακίων – Λύκαινες 2-2

Η βαθμολογία

1. Άρης Πατρών 14
2. Λύκοι Αιγιαλείας 9
3. Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου 8
4. Παναιτωλικός 8
5. Δόξα Πηγαδακίων Β 4
6. ΑΣ Πρίγκιπες 0
*Εκκρεμούν οι εξ αναβολής αγώνες Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου – Λύκαινες Αιγιαλείας και ΑΣ Πρίγκιπες – Δόξα Πηγαδακίων Β’ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η επόμενη αγωνιστική (19/3)

Παναιτωλικός – Δόξα
Λύκαινες – Άρης
Άγιος Δημήτριος – Πρίγκηπες


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr