background img
banner
banner

Σε πανηγυρικό κλίμα η κιτρινόμαυρη βραδιά | ΦΩΤΟ

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΚ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Εν μέσω όμορφης… ενωσίτικης ατμόσφαιρας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Αιγιαλείας που προσέλκυσε ικανοποιητικό αριθμό φίλων και οπαδών της Ένωσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο της «Ανεμώνης» στα Υψηλά Αλώνια, ενώ άπαντες ευχήθηκαν τα καλύτερα για την αγαπημένη τους ομάδα, όπως καλή επιτυχία στο κύπελλο που είναι μέσα στους στόχους της.

Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Αθανάσιος Λιακόπουλος. Εύστοχο το σχόλιο του γνωστού ΑΕΚτζή, συμβούλου της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Σωκράτη Μαυρίδη «και του χρόνου… σπίτι μας», εννοώντας το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που βαίνει προς ολοκλήρωση. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τάσος Μπαζιώτης καλωσόρισε τους φίλους της Ένωσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου, ενώ το μέλος Πάνος Γούσας έκανε γνωστό πως επίκεινται εκλογές στον Σύνδεσμο τον ερχόμενο μήνα για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Μάλιστα, καταγράφηκαν οι παριστάμενοι και ζητήθηκε συσπείρωση γύρω από τον Σύνδεσμο ούτως ώστε να αποκτήσει δυναμική και να πραγματοποιεί εκδρομές κοντά στην αγαπημένη ΑΕΚ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη, η αντιδήμαρχος και επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» Βάσω Ψυχράμη, ο φίλαθλος της ΑΕΚ, γιατρός Λευτέρης Λιμναίος, το μέλος του Συλλόγου, πρόεδρος της Τ.Κ. Σελιανιτίκων Γιώργος Ρόζος, εκ μέρους της Α.Ε. Αιγίου ο Φίλιππος Κοσσαράς και ο Χρήστος Μαστροκυριάκος.

Στο φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε ένα δακτυλίδι με τον δικέφαλο αετό, ενώ κληρώθηκαν και δώδεκα δώρα, προσφορά καταστημάτων της περιοχής. Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, όταν όλοι μαζί τραγούδησαν τον ύμνο της ΑΕΚ, δίνοντας άτυπα μία υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουν να είναι παρόντες σε κάθε δοκιμασία της κιτρινόμαυρης ομάδας…


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr