background img
banner
banner

Μία «ζεστή αγκαλιά» για τα αδέσποτα! | ΦΩΤΟ

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ

Σε όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιαλείας «Τα Φιλαράκια». Το κατάστημα «Ορέστης» στην παραλία Αλυκής γέμισε ασφυκτικά από ανθρώπους με ευγενή αισθήματα για τα ζώα, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Σία Σοφιανοπούλου περιστοιχισμένη από τους εθελοντές του Συλλόγου, τους ανθρώπους που προσφέρουν τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία με την μέριμνά τους για τα αδέσποτα. Έχουν επιληφθεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις τραυματισμών ζώων, έχουν περιθάλψει, έχουν στειρώσει, έχουν αποπαρασιτώσει, έχουν φροντίσει, έχουν δώσει για υιοθεσία χιλιάδες ζώα, καταβάλλοντας τα τελευταία χρόνια μία τιτάνια προσπάθεια.

Να συνεχιστεί η καλή συνεργασία με τον δήμο…

Τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων του συλλόγου, έχουν βρει ουσιαστική συμπαράσταση από τον δήμο Αιγιαλείας και αυτό είναι ελπιδοφόρο για τη συνέχεια καθώς υπάρχει γενικότερα πνεύμα συνεργασίας. Σε αυτό στάθηκε και ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος κατά την ομιλία του, τονίζοντας πως τα αδέσποτα είναι ευθύνη του δήμου κ αι ότι ο Φιλοζωικός επιτελεί ένα πολύ σημαντικό έργο με ουσιαστική βοήθεια προς τον δήμο Αιγιαλείας. Δήλωσε μάλιστα την πρόθεση του δήμου να κάνει ό,τι μπορεί, στα πλαίσια του εφικτού, για τα αδέσποτα ζώα που έχουν κατακλύσει τον δήμο.

Από πλευράς συλλόγου τονίστηκε πως αυτό που επιθυμούν οι εθελοντές – μέλη του είναι να συνεχιστεί αυτή η καλή συνεργασία. Ευχαριστίες εκφράστηκαν επίσης και προς όλους όσοι ενισχύουν και στηρίζουν το έργο του Συλλόγου με κάθε τρόπο. Εκτός του κ. Καλογερόπουλου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος, ο πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής του δήμου για τα αδέσποτα, αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Φραγκονικολόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. Δήμου Αιγιαλείας Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Γιδά, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

Δώρα και ευχαριστίες

Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με πολλά και πλούσια δώρα, ενώ η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της πίτας έλαβε ένα πολύ όμορφο χειροποίητο διακοσμητικό, μία σιδερένια γάτα δαπέδου από το κατάστημα του Χρήστου Μπούρη.

Από τον σύλλογο εκφράστηκαν ευχαριστίες ως εξής: ΄΄Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, χωρίς τους οποίους τα έσοδα θα ήταν σημαντικά λιγότερα. Τον Γιώργο Τυράννη που μας φιλοξενείς το χώρο του και διαθέτει το μαγαζί και τις υπηρεσίες του εντελώς αφιλοκερδώς. Το Ζαχαροπλαστείο Fresh και κυρίως την Πόπη Στάικου για την πίτα μας και την πολύτιμη βοήθειά της όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τον Βαγγέλη Κονδύλη για το κρασί της βραδιάς. Το Κρεοπωλείο Αδερφοί Κουνινιώτη στην Άκολη Αιγίου και το Κρεοπωλείο Βασίλη Δρούκα στα Σελλιανίτικα για το κρέας. Τα Ηχητικά Μανέτα για τη μικροφωνική εγκατάσταση. Τις επιχειρήσεις που προσέφεραν όλα τα δώρα για τη λαχειοφόρο. Ευχαριστούμε πάντα τους Κτηνιάτρους μας Παπαδημητρίου Μιχάλη, Μπουρδάκου Ελένη, Ηρώ Πάπουλη, Βαγγέλη Νούσκαλη, Ευδοκία Κοντορεπανίδου και Ανδριάννα Κοκοροπούλου. Ευχαριστούμε τους εθελοντές για το χρόνο και την ενέργειά τους. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και βοηθάν, όσους δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα για τα αδεσποτάκια μας κι όχι μόνο. Ευχές για μια καλύτερη χρονιά , πιο σκυλίσια, με υγεία και αγάπη!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr