background img
banner
banner

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Δριμύ κατηγορώ της μελανόλευκης διοίκησης για την προκλητική στάση της Αχαϊκής

ΑΝΑΙΤΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟ PROTIONLINE.GR Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν είχε την καλύτερη υποδοχή η αποστολή του Παναιγιάλειου, στο παιχνίδι με την Αχαϊκή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Αχαγιάς.
Συγκεκριμένα ο προπονητής του Παναιγιάλειου Μίλτος Γκόφας, εξερχόμενος από τα αποδυτήρια για να ρυθμίσει τις ανάγκες στο «ζέσταμα» των ποδοσφαιριστών του πριν τον αγώνα μαζί με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Καϊάφα, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από 2-3 παίκτες της Αχαϊκής και γροθιά στο πρόσωπο.

Πρώτος αντιλήφθηκε το συμβάν ο αρχηγός του Παναιγιάλειου Τάκης Παπαδόπουλος, που έσπευσε να σταματήσει το κακό σε βάρος του προπονητή και του γεν. αρχηγού, ενώ στο σημείο είχε καταφτάσει και παράγοντας της Αχαϊκής, που μόνο δεν καταδίκαζε την συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του.
Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει για περίπου 5 λεπτά σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Τάκης Παπαδόπουλος: «Δεν αρμόζει να γίνονται στόχος παίκτης και προπονητής που βοήθησαν στο παρελθόν την ομάδα»

Ο αρχηγός του Παναιγιάλειου Τάκης Παπαδόπουλος που είχε αντιληφθεί πρώτος την επίθεση κατά του Μίλτου Γκόφα, εξέφρασε στo protionline.gr την δυσαρέσκειά του, καταδικάζοντας την προκλητική ενέργεια των γηπεδούχων. Αναλυτικά μας δήλωσε:
«Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια διέκρινα κάποιους παίκτες της Αχαϊκής, που δεν χρειάζεται επί του παρόντος να κατονομάσω, οι οποίοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον προπονητή μας και τον γενικό αρχηγό. Κινούμενος να σταματήσω το κακό, προσήλθε επιθετικά και ένας παράγοντας της Αχαϊκής.
Κάπου εκεί ξεκίνησε το κακό με τη σύρραξη, που ευτυχώς δεν έτυχε μεγάλης διάρκειας ύστερα από την επέμβαση των ψυχραιμότερων.»

Για το αν υπήρξε στη συνέχεια ανάλογο θλιβερό γεγονός, ο αρχηγός του Παναιγιάλειου απάντησε:
«Αφού έληξε η αντιπαράθεση με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, πήγαμε για το παιχνίδι που εξελίχθηκε κανονικά. Την ώρα που προσήλθα σαν αρχηγός να υπογράψω το φύλλο αγώνα, δέχτηκα από τους γηπεδούχους καταιγισμό διαμαρτυριών. Δεν κατάλαβα. Μήπως έπρεπε να καθίσουμε να χάσουμε; Ή με αυτόν τον τρόπο θα κέρδιζαν το παιχνίδι; Υπήρχε περίπτωση να μας έλεγε ο προπονητής μας καθίστε να χάσετε;
Ευτυχώς κατά την αποχώρησή μας είχε φτάσει στο γήπεδο ισχυρή αστυνομική δύναμη και αποφύγαμε έτσι τυχόν συνέχεια στις φασαρίες.»

Από πού μπορεί να προήλθε το κακό, ο Τάκης Παπαδόπουλος δήλωσε:
«Δεν νομίζω ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπήρχε κάποια πηγή για να ξεσπάσει το κακό. Τουλάχιστον θα έπρεπε να σεβαστούν εμένα και τον κ. Γκόφα, που περάσαμε από τον Σύλλογο της Αχαϊκής, προσφέραμε τις υπηρεσίες μας και η κατάληξη ήταν να αποτελέσουμε στόχο επίθεσης, χωρίς λόγο. Δεν ήταν αυτή η συμπεριφορά που μας άρμοζε.»

Καταλήγοντας ο έμπειρος μελανόλευκος αμυντικός πρόσθεσε:
«Μεγαλώνω ποδοσφαιρικά και αντί να το ευχαριστιέμαι, έρχονται κάποιες καταστάσεις που με χαλάνε και αηδιάζω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ ότι η ίδια η ομάδα (Αχαϊκή) με την νοοτροπία της, χαλάει τους δικούς της παίκτες. Ακόμα και αυτούς που πάνε με καλή πρόθεση να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο.
Προσωπικά ήμουν στην ομάδα της Αχαϊκής δυο χρόνια και δεν ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί έπρεπε αυτό να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου.»

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου καταδικάζει την επιθετική συμπεριφορά της Αχαϊκής

Φυσικά η διοίκηση του Παναιγιάλειου δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχη, ύστερα από την άνανδρη επίθεση που δέχτηκαν τα μέλη της Αιγιώτικης αποστολής. Μετά τη λήξη του αγώνα έσπευσε με ανακοίνωσή της, να καταδικάσει την επιθετική συμπεριφορά των ανθρώπων της Αχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαΐας από ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Αχαϊκής. Συγκεκριμένα ο προπονητής της ομάδας μας κ. Μίλτος Γκόφας, ο Γενικός Αρχηγός κ. Γιώργος Καϊάφας και ο ποδοσφαιριστής μας Τάκης Παπαδόπουλος κατά την είσοδο τους στον χώρο των αποδυτηρίων δέχθηκαν λεκτική και σωματική βία από ποδοσφαιριστές και παράγοντες των γηπεδούχων με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δυο πρώτων. Με την παρέμβαση της αστυνομίας τα γεγονότα έλαβαν τέλος κι έτσι ο προγραμματισμένος αγώνας διεξήχθη κανονικά, χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια και θέλει να πιστέψει τα λόγια των πιο ψύχραιμων παραγόντων της Αχαϊκής, ότι επρόκειτο για ένα ατυχές και μεμονωμένο περιστατικό και όχι για κάποιο οργανωμένο σχέδιο. Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, με ενδιαφέρον θα περιμένουμε να μάθουμε αν οι υπεύθυνοι των επεισοδίων θα υποστούν τις ανάλογες συνέπειες από την Διοίκηση του γειτονικού Συλλόγου. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι πρακτικές αυτές γυρνούν το ποδόσφαιρο χρόνια πίσω και σίγουρα δεν τιμούν το Σωματείο της Αχαϊκής το οποίο έχει διαδραματίσει κι αυτό, την δική του πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Συγχαρητήρια στους Αχαιούς διαιτητές

Παράλληλα η διοίκηση του Παναιγιάλειου συνεχάρη το διαιτητικό «τρίο» από το νομό μας, που στάθηκε στο ύψος και τις απαιτήσεις της συνάντησης με την Αχαϊκή:
«Ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. συγχαίρει τους διαιτητές κ.κ. Καδδά, Οικονόμου και Ανδριανό του συνδέσμου Αχαΐας για την άψογη διαιτησία τους στο χθεσινό παιχνίδι με την Αχαϊκή. Τέτοιες διαιτησίες προάγουν το ποδόσφαιρο και είναι αξίες αναφοράς. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.»


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr