background img
banner
banner

Τα πιο κατάλληλα και ποιοτικά προϊόντα

ΣΤΗΝ… ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ «DRIVEN» – ΜΕ ΤΗΝ «ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ» ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

21 χρόνια ζωής κι άλλα τόσα προσφοράς στον καταναλωτή, συμπληρώνει η αιγιώτικη εταιρεία «Driven car care» των αδελφών Παναγιώτη και Δημήτρη Τσούνη. Μία καταξιωμένη επιχείρηση στον χώρο του αυτοκινήτου, με βαθιά γνώση και εμπειρία για τα προϊόντα που διαθέτει, η οποία ενέταξε στις τάξεις της και την «Ηλεκτροκίνηση» που… αναλαμβάνει να μας οδηγήσει στη νέα εποχή, με λύσεις λειτουργικές, οικονομικές και συμβατές με το περιβάλλον.

Η «Driven» έχει μία μεγάλη διαδρομή ξεκινώντας το 2000 από τον Συνοικισμό για να μεταφερθεί το 2004 στη Ροκά και να καταλήξει στην οδό Κορίνθου 70 (απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο) που τη βρίσκουμε σήμερα, σε ένα χώρο σύγχρονο, άνετο και πληρέστατο. Αντικείμενό της είναι η χοντρική πώληση σε λιπαντικά, μπαταρίες, χημικά, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, ενώ το 2014 μπαίνει δυναμικά και στον χώρο της λιανικής. Διατηρεί συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων αυτοκινήτου στον κόσμο μέσω αποκλειστικής αντιπροσωπείας σε μεγάλη γκάμα ειδών.

Εγγύηση ποιότητας και εξυπηρέτησης

Η πολυετής πορεία της, αποτελεί εγγύηση για τη διασφάλιση της ποιότητας και της εξυπηρέτησης, έχοντας αναπτύξει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και πελάτες της.
΄΄Συνεχής προσπάθειά μας είναι, να παρέχουμε πάντοτε τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα της αγοράς στις πιο συμφέρουσες τιμές. Με γνώμονα τη συνέπεια και την άμεση εξυπηρέτηση, η εταιρεία μας καλύπτει το σύνολο των πελατών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα΄΄, επισημαίνει στο protionline.gr ο Παναγιώτης Τσούνης, κάνοντας γνωστό πως συνεργάζεται με πρατήρια υγρών καυσίμων, συνεργεία αυτοκινήτων και moto, ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων και πολυκαταστήματα σε Δυτική Στερεά, Ήπειρο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο αλλά και όλη την Πελοπόννησο. Ο ίδιος, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, σημειώνει πως η απόφαση για ενασχόληση και με τη λιανική τους δικαίωσε αφού μέσα από τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουν τις καθημερινές ανάγκες του κόσμου, δόθηκε νέα ώθηση στην επιχείρησή τους.

Οι καλύτερες λύσεις σε λιπαντικά, μπαταρίες, χημικά, ανταλλακτικά και αξεσουάρ

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών με συνεργάτες μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Πετρελαιοκινητήρων, γεωργικών μηχανημάτων, μοτοσικλετών, βαλβολίνων και λιπαντικών διαφορικών, υδραυλικών συστημάτων, μετάδοσης κίνησης, μηχανών θαλάσσης, εξωλέμβιων. Στο πλαίσιο της φροντίδας του οχήματός μας εντάσσεται και η μεγάλη γκάμα που διαθέτει σε αντιψυκτικά προϊόντα, καλύπτοντας τις προδιαγραφές όλων των οχημάτων. ΄΄Η σωστή επιλογή μπαταρίας, μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και καλύτερη λειτουργία σε κάθε όχημα΄΄, επισημαίνουν οι ιδιοκτήτες. Έτσι, με γνώμονα πάντα την ποιότητα σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές, θα βρούμε μεγάλη γκάμα μπαταριών από γνωστούς οίκους της παγκόσμιας αγοράς που διακρίνονται για την αξιόπιστη τεχνολογία ακριβείας σε ύψιστη ποιότητα κατασκευής. Η «Driven» διαθέτει ακόμη μπαταρίες για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων, φορτηγών μηχανημάτων, μοτοσυκλετών και σκαφών. Με τη μεγάλη γκάμα σε τεχνικά προϊόντα, βελτιωτικά καυσίμων και προϊόντα περιποίησης, γίνεται ο καλύτερος σύμμαχος στη διατήρηση καλής λειτουργίας όλων των μηχανικών μερών καθώς και στη σωστή φροντίδα της εικόνας κάθε οχήματος. Διαθέτει ακόμη ηλεκτρικά και αναλώσιμα είδη καθώς και μεγάλη ποικιλία σε όλους τους τύπους φίλτρων των οχημάτων. Ακόμη, πλήθος ειδών για τον καθαρισμό και τη συντήρησή τους, με προϊόντα υψηλής αποτελεσματικότητας. Τέλος, αξεσουάρ εσωτερικού χώρου, είδη πρώτης ανάγκης και καθαρισμού καθώς και διάφορους τύπους αρωματικών αυτοκινήτου.

Πόσο όμως έχει επηρεάσει την επιχείρηση η κατάσταση που απορρέει από την οικονομική αλλά και προσφάτως την υγειονομική κρίση; Ο κ. Τσούνης απαντά: ΄΄Οπωσδήποτε η κατάσταση των τελευταίων χρόνων μας έχει επηρεάσει όπως και όλες τις επιχειρήσεις, πλην όμως μας έχει ωφελήσει η ανάγκη διατήρησης των παλαιών οχημάτων που χρειάζονται φροντίδα΄΄.

Ηλεκτρικά οχήματα, οι επιλογές του μέλλοντος

Από το 2018 η «Driven» συνυπάρχει με την «Ηλεκτροκίνηση», που έρχεται να μας παρουσιάσει τα ηλεκτρικά οχήματα πόλης (αυτοκίνητα, σκούτερ και ποδήλατα) που αποτελούν τις λύσεις του μέλλοντος, γιατί όχι μόνο δεν μολύνουν το περιβάλλον αλλά έχουν κι άλλα πλεονεκτήματα σε σύγκριση με τα συμβατικά οχήματα. Για παράδειγμα είναι σχεδόν αθόρυβα, η συντήρησή τους είναι πολύ πιο φθηνή και γρήγορη καθώς και το κόστος κίνησής τους, έχουν μηδενικούς ρύπους ενώ κοστίζουν λιγότερο. Αποτελούν πολύ καλή λύση για επιχειρήσεις δίνοντάς τους ανταγωνιστικό προβάδισμα και μείωση λειτουργικού κόστους.

΄΄Τα ηλεκτρικά οχήματα μπαίνουν δυναμικά στη ζωή μας και αποτελούν την ιδανική λύση για φθηνές μετακινήσεις. Ειδικά σε μία πόλη με δομή σαν του Αιγίου με μεγάλους ανηφορικούς δρόμους, η χρήση ηλεκτρικού ποδηλάτου μπορεί να διευκολύνει και να ομορφύνει την καθημερινότητά μας΄΄, σημειώνει ο Δημήτρης Τσούνης, προσθέτοντας: ΄΄Γνωρίζουμε πως ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Εμείς έχουμε εξειδικευτεί πάνω στο αντικείμενο και είμαστε έτοιμοι να τους ενημερώσουμε και να τους κατευθύνουμε για το πώς μπορούν να προμηθευτούν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα ή ποδήλατο΄΄.

Συμφέρουσα η επιδότηση μέσω του «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

Ως προς το πώς μπορεί να προμηθευτεί κάποιος ηλεκτρικό όχημα, υπάρχει μεγάλη διευκόλυνση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» παρέχοντας έκπτωση σχεδόν 40%! Οι άνθρωποι της «Driven» αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τον ενδιαφερόμενο να προσκομίσει τα δικαιολογητικά του ώστε να τύχει της επιδότησης, ενώ παρέχονται και φορτιστές.

Να σημειωθεί ότι τα ηλεκτρικά οχήματα χωρίζονται σε βατ και όχι σε κυβικά όπως τα υπόλοιπα ενώ ο κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου μπορεί να οδηγήσει και δίκυκλο γεγονός που δίνει μεγάλη ώθηση στην πώλησή τους. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον γύρω από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα τα οποία μπορεί να δει κανείς από κοντά στον χώρο της επιχείρησης όπου λειτουργεί έκθεση.
Αυτό που διαπιστώνει κανείς επισκεπτόμενος τον χώρο, πέρα από τη μεγάλη γκάμα των ειδών, είναι η διάθεση των ανθρώπων της επιχείρησης να βοηθήσουν τον ενδιαφερόμενο να βρει ό,τι ακριβώς του χρειάζεται παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις. Επομένως, δεν έχουμε παρά να βασιστούμε στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που η εταιρεία «Driven» μας παρέχει και να την εμπιστευτούμε.

«Driven», Κορίνθου 70, Αίγιο, 2691029757 – 2691068559, [email protected]


Κατηγορίες Άρθρου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr