background img
banner
banner

Ως τέλος Μαΐου ξανά στις ράγες ο Οδοντωτός!

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΔΙΑΚΟΠΤΟ

Κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ Τσαλίδη και τον επικεφαλής επιβατικών μεταφορών κ Τόλιο, ο Δήμος Καλαβρύτων ανακοίνωσε ότι τα δρομολόγια της γραμμής του Οδοντωτού – 3 ημερησίως όλες τις ημέρες – θα επανεκκινήσεων μέχρι το τέλος Μαΐου, ενώ ανάλογα με τη ζήτηση θα εξεταστούν τα δυο έξτρα δρομολόγια το Σαββατοκύριακο.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία συζητήθηκε  επίσης η προγραμματικά σύμβαση- που έχει συμφωνηθεί σε προηγούμενες συναντήσεις –  μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Καλαβρύτων για την βέλτιστη οργάνωση της λειτουργίας του Οδοντωτού.

Η είδηση έρχεται να ικανοποιήσει και την Αιγιάλεια και ιδίως την περιοχή του Διακοπτού που λόγω της μη λειτουργίας του Οδοντωτού έχει αντιμετωπίσει δυσμενείς επιπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του lock down. Και παρότι χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος της άνοιξης, το γεγονός ότι ξαναμπαίνει το τρενάκι στις ράγες, αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στην περιοχή, καθ’ όλη την τουριστική περίοδο.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr