background img
banner
banner

Παρέμβαση για την… τιμή των όπλων

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ

Την παρέμβαση του δήμου για την υποβάθμιση ή το προαναγγελθέν κλείσιμο τραπεζικών καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας και της τράπεζας Πειραιώς στην Ανατολική Αιγιάλεια, ζήτησε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Γιώργος Γιοβάς.

Από την πλευρά του, απαντώντας και με την επαγγελματική του ιδιότητα (περιφερειακός διευθυντής της Εθνικής), ο πρόεδρος του Σώματος Γιώργος Ντίνος, επισήμανε πως εάν πρόκειται για ειλημμένη απόφαση, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατον να ανακληθεί. ΄΄Δεν έχει ανακληθεί ως τώρα στην Ελλάδα καμία απόφαση για κλείσιμο τράπεζας. Το κλείσιμο καταστημάτων αφορά όλες τις τράπεζες και είναι μέρος των δεσμεύσεων για το πού θα φτάσει το τραπεζικό σύστημα στη χώρα. Δεν υπάρχει όφελος να εμπλακούμε, αν το κάνουμε θα είναι για την τιμή των όπλων΄΄, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ντίνος.

Σύμφωνα με τραπεζικά στελέχη της περιοχής, φαίνεται πως υπάρχει άτυπη συμφωνία μεταξύ των δύο τραπεζών, σε κοντινές Κοινότητες όπως η Ακράτα και η Αιγείρα, όπου έχουν παρουσία να μένει ένα υποκατάστημα στην μία κι ένα στην άλλη.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr