background img
banner
banner

Παύλος Λιάτος: «Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει αν θα συνεχίσω στον Παναιγιάλειο»

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ανήκαν πέρυσι στον Παναιγιάλειο και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με τη νέα διοίκηση και νέα τεχνική ηγεσία, είναι και ο Παύλος Λιάτος.

Το Protionline.gr ήρθε σε επαφή με τον πολλά υποσχόμενο μελανόλευκο μέσο, που ήταν παρόν στην πρώτη συγκέντρωση του Παναιγιάλειου.

Για την παρουσία του στην πρώτη συνάντηση του νέου Παναιγιάλειου, για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα και για τις προσδοκίες του στο πρωτάθλημα, ο Παύλος Λιάτος είπε:

‘‘Ο Παναιγιάλειος είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ βαρύ όνομα που κάθε άνθρωπος πρέπει να να σέβεται και να εκτιμάει. Συγκεκριμένα όσον αφορά την πρώτη συνάντηση της ομάδας θεωρώ ότι ο Παναιγιάλειος έχει μέλλον έχει προοπτικές σπουδαίες και πιστεύω σιγά σιγά ότι μέρα παρά μέρα θα δυναμώνει ακόμα περισσότερο το ρόστερ του.

Προσωπικά εγώ δεν έχω κατασταλάξει ακόμα κάπου διότι κοιτάω όλες τις επιλογές μου ακόμα και σε ανώτερο επίπεδο κατηγορίας.
Πιστεύω όμως ότι το Αιγιο έχει πολλά να αποδείξει αυτή την σεζόν και ότι θα πρωταγωνιστήσει ξανά.

Θεωρώ ότι η φετινή Γ εθνική θα είναι πολύ ανταγωνιστική σε σχέση με την περσινή χρονιά διότι πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί με παίκτες πολύ καλούς και ονόματα ,όποτε πιστεύω ότι έχουμε να δούμε ένα γεμάτο πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα ανταγωνιστικό’’


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr