background img
banner
banner

Αγιασμός στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέμενης

ΞΕΚΙΝΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων άνοιξε για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέμενης «Η Ένωση», ο αγιασμός που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, λίγο μετά τις 7.

Το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά και μέλη από το Τ.Σ. της τοπικής κοινότητας του χωριού, είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη Θεία Ευλογία από τους ιερείς που αγίασαν και ευλόγησαν τα μέλη και τους υπεύθυνους του συλλόγου, αλλά και το χορευτικό τμήμα του, σε μία μικρή “εορτή” που διεξήχθη σε πολύ θετικό και ευχάριστο κλίμα.

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» Αλέξης Σωτηρόπουλος, μιλώντας στo protionline.gr για τη σημαντική στιγμή και τις μελλοντικές δραστηριότητες, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Εύχομαι να πάνε όλα καλά και την νέα χρονιά! Δεσμευόμαστε ότι θα γίνουν πολλές, ενδιαφέρουσες και… δυνατές εκδηλώσεις για το τμήμα του χορευτικού τμήματος και όχι μόνο. Ευχαριστούμε πολύ για τη δύναμη και το “κίνητρο” που μας δίνουν και η αγάπη του κόσμου για το έργο μας, αλλά και τα μέλη του συλλόγου και οι συντοπίτες μας που μας στηρίζουν σε κάθε μας βήμα”, ενώ ζήτησε την εθελοντική βοήθεια όλων, ώστε να επιτυγχάνονται πάντα οι στόχοι του συλλόγου.

Έπειτα από την θρησκευτική τελετή, το Δ.Σ. κέρασε τους 33 συνολικά χορευτές από έναν μεζέ για το… καλό, ενώ εκείνοι ως αντάλλαγμα, παρέσυραν το Δ.Σ. σε έναν άτυπο διαγωνισμό… χορευτικών ικανοτήτων μέχρι τελικής πτώσης! Όλοι μαζί, παλαιά και νέα μέλη, σαν μία ενιαία “γροθιά”, υποσχέθηκαν νέες και συναρπαστικές συλλογικές στιγμές για τον χειμώνα που έρχεται, με τον χοροδιδάσκαλο Ασημάκη Τσουρέκη να… σέρνει πρώτος απ’ όλους τον χορό!


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr