background img
banner
banner

Ο δήμαρχος Αιγιαλείας γιόρτασε με την καλύτερη παρέα!

ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ε.ΚΑ.ΜΕ.

Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, επισκέφθηκε το Ε.Κ.Α.ΜΕ. για να περάσει λίγες δημιουργικές ώρες με τους εξυπηρετούμενους και να τους κεράσει γλυκίσματα.

Είναι πολύ σημαντικό, άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και όχι μόνο, να στηρίζουν τον χώρο γιατί με αυτές τις κινήσεις ενδυναμώνεται το έργο όλων όσων ασχολούνται με τα άτομα με αναπηρίες.

Το Δ.Σ., το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι του Ειδικού Κέντρου, με ανακοίνωσή τους, τον ευχαριστούν από καρδιάς για την επίσκεψη και του εύχονται «χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και επαγγελματικές επιτυχίες με γνώμονα το καλό της πολιτείας».

*Διευκρίνιση: Στο  ρεπορτάζ του protionline.gr για το νέο κτίριο του Ε.Κ.Α.ΜΕ., αναφερόταν ως πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου, ο πρώην πρόεδρος του Ειδικού Κέντρου Θόδωρος Στεφανίδης, πλην όμως, όπως ενημέρωσε τo protionline.gr ο νυν πρόεδρος Γιώργος Γκιώνης, πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης είναι ο ίδιος, βάσει της σύμβασης που προβλέπει να προεδρεύει της Επιτροπής ο εκάστοτε πρόεδρος του Σωματείου.
Από την πλευρά του ωστόσο, ο κ. Στεφανίδης  ανέφερε ότι δεν έχει λάβει την παραμικρή επίσημη ειδοποίηση πως δεν είναι πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr