background img
banner
banner

Αντιδρούν στον Παναιγιάλειο για το πρόγραμμα των εκτός έδρας αγώνων

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ.

Εξέπληξε δυσάρεστα στον Παναιγιάλειο το γεγονός ότι όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια (πλην ενός στο Προάστειο) τα οποία έχει αναρτήσει η ΕΠΣ Αχαΐας στο πρόγραμμα της Α΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου, ξεκινούν στις 6 το απόγευμα, δηλαδή βράδυ.

Μπορεί με αυτό τον τρόπο να περιμένουν οι γηπεδούχοι είτε η ΕΠΣ Αχαΐας να έχουν ολοκληρωθεί οι άλλες συναντήσεις που ξεκινούν στις 3 μ.μ. και να γεμίζει το γήπεδο που παίζει ο Παναιγιάλειος, γιατί όπως και να το κάνουμε πουλάει και πουλάει καλά, μπαίνει όμως το Αιγιώτικο σωματείο σε ταλαιπωρία και σε άλλη αντιμετώπιση .

Πάνω σε αυτό το θέμα έχουν αντιδράσει οι άνθρωποι του Αιγιώτικου Συλλόγου και θα ζητήσουν το ευνόητο, που είναι ίσα μέτρα και ίσα σταθμά.
Γιατί δεν μπορεί να …τυχαίνουν στον Παναιγιάλειο όλα τα βραδινά παιχνίδια, ενώ σχεδόν όλα τα υπόλοιπα της Α΄ κατηγορίας να έχουν ώρα έναρξης στις 3 μ.μ.

Παράλληλα θα πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να αλλάζει τον τρόπο και το πρόγραμμα προπόνησης ο Φίλιππος Σχοινάς

Την Κυριακή πάλι στο Αίγιο ο Δημήτρης Ανδριόπουλος

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος που θα προστεθεί στα μέλη της προσωρινής διοίκησης του Παναιγιάλειου, ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει στο Αίγιο την Κυριακή. Με την ευκαιρία θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα στο Δημοτικό Στάδιο, πριν ξεκινήσει τις επαφές με το υπόλοιπο ΔΣ, για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τον Παναιγιάλειο.

Ρεπό σήμερα από Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία στον Παναιγιάλειο

Ελαφριά προπόνηση και αποθεραπεία είχε το χθεσινό πρόγραμμα στον Παναιγιάλειο.
Για σήμερα Τρίτη οι παίκτες θα έχουν ρεπό και επιστρέφουν από Τετάρτη να προετοιμαστούν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που είναι την Κυριακή (15:00) στο Δημοτικό Στάδιο με τον Απόλλωνα Εγλυκάδας.

Εκτός ο Λιάτος με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς

Χωρίς τον Παύλο Λιάτο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας, αφού ο μέσος του Παναιγιάλειου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Η εξέλιξη στην κατάστασή του θα γνωστοποιηθεί στην αυριανή προπόνηση, αλλά το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Φ. Σχοινά στο παιχνίδι της Κυριακής.

Προπονείται και ο Ζαφειρόπουλος με τον Παναιγιάλειο

Ο νεαρός Αλέξανδρος Ζαφειρόπουλος που ανήκει στον Αστέρα Τέμενης προπονείται τον τελευταίο καιρό με τον Παναιγιάλειο. Μάλιστα ο Φίλιππος Σχοινάς έδωσε στον 17χρονο μέσο λίγο χρόνο συμμετοχής, στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νίκη Προαστείου.
Η αγωνιστική πορεία του Ζαφειρόπουλου θα κρίνει και το μέλλον του.

Οι αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα δεν αφορούν τον Παναιγιάλειο

Στην προσπάθειά της η ΕΠΣ Αχαΐας να δώσει την ευκαιρία στα σωματεία να αδειοδοτηθούν για την τέλεση των αγώνων τους σε περισσότερες δυνατόν αγωνιστικές, πραγματοποίησε κάποιες αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα των 8 πρώτων αγωνιστικών που έχει αναρτήσει.
Καμιά από αυτές δεν αφορούν τον Παναιγιάλειο, που διατηρήθηκε σταθερά στο αρχικό πρόγραμμα


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr