background img
banner
banner

Ο Αστέρας γύρισε το παιχνίδι στο β’ μέρος για το Κύπελλο ΕΠΣΑ

Μια ωραία τοπική αναμέτρηση με όμορφες ενέργειες, πολλές φορές με ένταση και ταχύτητα στις μεταβιβάσεις πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Πλαστήρα ανάμεσα στην ΑΕ Αιγίου και τον Αστέρα Τέμενης.

Ένα παιχνίδι κυπέλλου, ένας θεσμός ξεχωριστός με αρκετές ομάδες από τις μικρότερες κατηγορίες να μην καίγονται για την πρόκριση αφού ακολουθούν έξοδα και κούραση, όμως ο εγωισμός των αντιπάλων ποδοσφαιριστών και η αναζήτηση επιβράβευσης από τους φιλάθλους, ανέβασε τις απαιτήσεις για το τελικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στο γήπεδο Πλαστήρα.

Καλύτερη η ΑΕ Αιγίου στο α΄ ημίχρονο 

Καλύτερα μπήκε στο παιχνίδι η γηπεδούχος ΑΕ Αιγίου. κέρδισε μέτρα στο γήπεδο υποχρεώνοντας τον προπονητή του Αστέρα Αντώνη Μπάλα να φωνάζει στους παίκτες του να μαρκάρουν πιο ψηλά.

Στο 21΄ έγινε το 1-0 με τον Α. Αιντίν, ο οποίος πήρε την απόκρουση του τερματοφύλακα Μπαλαφούτη, στο σουτ που είχε προηγηθεί από τον Π. Δημόπουλο.

Λίγο αργότερα ο Π. Δημόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε για να αποκρούσει στην δεξιά του γωνία ο Μπαλαφούτης.

Λίγες οι τελικές που είδαμε απέναντι από τις δυο εστίες στο α΄ ημίχρονο, παρά το πάθος και την θέληση των αντιπάλων να βγάλουν περισσότερη ουσία με τις προσπάθειές τους.

Τουμπάρισε την κατάσταση ο Αστέρας στο β΄ μέρος 

Ήταν σειρά της ομάδας της Τέμενης να πάρει τις πρωτοβουλίες στο β΄ μέρος και η αρχή έγινε μόλις στο 47΄, όταν από λάθος διώξιμο της άμυνας παραλήπτης της μπάλας έγινε ο Κώστας Δαλιάνης, που αστόχησε σε κενή εστία.

Λίγο αργότερα καλή ευκαιρία χάθηκε και από τους γηπεδούχους, με τον Κ. Δημόπουλο να φεύγει στην κόντρα και να πλασάρει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Μπαλαφούτη.

Ο Βαγγελάτος τα γκολ της πρόκρισης του Αστέρα 

Στο 63΄ ο Αστέρας έφερε το παιχνίδι στα ίσα με το γκολ του Κώστα Βαγγελάτου, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ αξιοποίησε στο έπακρο την σέντρα του Δαλιάνη για το 1-1.

Ο Βαγγελάτος έγινε ο ήρωας και MVP της συνάντησης, όταν στο 78΄ διπλασίασε τα προσωπικά γκολ και της ομάδας του ύστερα από την σέντρα του Κουτρουμπίνα.

Το προβάδισμα 2-1 για την ομάδα της Τέμενης παρέμεινε μέχρι το φινάλε, πάρα τις κάποιες σποραδικές εκατέρωθεν προσπάθειες να αλλάξουν τα πράγματα.

ΑΕ Αιγίου: Μερκούρης, Π. Βασιλακόπουλος (70΄ Σωτηρόπουλος), Μαραυγάκης, Μεντζελόπουλος, Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος, Π. Δημόπουλος, Χρονόπουλος, Τσέντζος (46΄ Κ. Δημόπουλος), Α. Αϊντίν, Μπούζι (21΄ λ.τ. Σανδραβέλης (70΄ Γκιζέλι).

Αστέρας Τέμενης: Μπαλαφούτης, Βαγγελάτος, Ραμπαβίλας, Τρακαδάς, Οικονομόπουλος, Μαυρομμάτης (80΄ Ξενόφως), Μανίκας (65΄ Χριστοδουλόπουλος), Κουτρουμπίνας, Νικολακόπουλος (46΄ Δαλιάνης) Γκιόκα (65΄ Ζαφειρόπουλος), Όρσι


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr