background img
banner
banner

Από την Κυριακή στα γήπεδα και η Γ΄ κατηγορία

Ένα πρωτάθλημα που η θέση του σαν τελευταίο στα ερασιτεχνικά το υποβαθμίζει, που ήταν πάντα καθυστερημένο στην έναρξή του και σε όποιες αποφάσεις το αφορούσαν, ξεκινά από την ερχόμενη Κυριακή. Όπως τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, έτσι η Γ΄ κατηγορία παρασύρθηκε από τον κυκλώνα των αδειοδοτήσεων της ΓΓΑ και της τέλεσης αγώνων όπως υπέδειξε το υφυπουργείο Αθλητισμού, για να φτάσει να μπει στα γήπεδα στις 20 Νοεμβρίου.

Πολλοί αγώνες διεξάγονται αρκετά νωρίς

Λίγα τα γήπεδα, λίγοι και οι διαιτητές στο νομό μας και η Ένωση στην προσπάθειά τους να εξομαλύνει τα πρωταθλήματα, προγραμματίζει κυρίως τα παιχνίδια της Γ΄ κατηγορίας από τις πρωινές ώρες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου στον οποίο συμμετέχουν και οι τρεις εκπρόσωποι της περιοχής μας: Απόλλων Αιγίου, Άβυθος και Σκεπαστό, τα τρία από τα πέντε παιχνίδια ξεκινούν πρι τη συνηθισμένη ώρα που είναι στις 15:00.

Παίζει αναγκαστικά στο γήπεδο Καλαβρύτων το Σκεπαστό

Στο γήπεδο των Καλαβρύτων θα ορίζονται τα παιχνίδια του Σκεπαστού μέχρι νεωτέρας. Στο δικό τους γήπεδο (Σκεπαστού) (φωτο) είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί το έργο της τοποθέτησης τεχνικού χλοοτάπητα στα κενά σημεία στην περίμετρο του αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα να τοποθετηθούν τα κοντέινερ που θα χρησιμοποιούνται σαν αποδυτήρια, για τα οποία είναι δύσκολο να βρεθεί και ο κατάλληλος χώρος. Παράλληλα στις λίγες προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο του Σκεπαστού, ο φωτισμός ήταν ανεπαρκής και για τον λόγο αυτό έγινε μελέτη για περισσότερο φως.

Ο εργολάβος έχει ανακοινώσει ότι θα έρθει κάποια στιγμή για να ολοκληρώσει όλα τα απαραίτητα έργα στο γήπεδο του Σκεπαστού. Αρκεί να μην αποδειχθεί κι αυτός εργολάβος «φάντασμα».

Ξεκίνησε η στεγανοποίηση στη νέα κερκίδα των Καλαβρύτων

Οι απαραίτητες εργασίες για την στεγανοποίηση της κερκίδας πάνω από τα αποδυτήρια του γηπέδου των Καλαβρύτων έχουν ξεκινήσει. Περάστηκε το πρώτο υλικό για σιγουριά σε όλα τα σημεία της κερκίδας και θα παραδοθεί έτοιμο τις επόμενες μέρες, μετά την δεύτερη επίστρωση.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr