background img
banner
banner

Καθαρισμοί δεξαμενών από τη Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Σε καθαρισμό των δεξαμενών ανά περιοχή προχωρά η Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας και γι’ αυτό θα σημειωθούν διακοπές στην υδροδότηση. Επιπλέον, στην περιοχή της Ροδιάς θα προχωρήσει και σε διακοπή του παλαιού τμήματος του δικτύου αμιάντου.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης την Τρίτη 17 Ιανουαρίου κατά τις ώρες από τις 08:30π.μ. έως τις 14:30, στην τ.κ. Κερύνειας Δ.Ε. Διακοπτού λόγω καθαρισμού της δεξαμενής. Διακοπή της υδροδότησης θα σημειωθεί την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου κατά τις ώρες 08:30π.μ. έως τις 13:30, στην τ.κ. Νικολείκων και τμήματος του Ριζομύλου (κατάντι Π.Ε.Ο.) Δ.Ε. Διακοπτού λόγω καθαρισμού της δεξαμενής.

Ακόμη, θα σημειωθεί διακοπή της υδροδότησης την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου κατά τις ώρες 08:30π.μ. έως τις 13:30, στον οικισμό Δερβενάκι της τ.κ. Μαμουσιάς Δ.Ε. Διακοπτού λόγω καθαρισμού της δεξαμενής.

Τέλος, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου από τις 08:30π.μ. έως τις 13:30, στην τ.κ. Ροδιάς Δ.Ε. Διακοπτού λόγω καθαρισμού της δεξαμενής. Παράλληλα θα γίνει και διακοπή του παλαιού τμήματος του δικτύου αμιάντου.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr