background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κράτησε το απόλυτο η Θύελλα 1-0 τον Φοίνικα / Ζήρια

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ 5-0 ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ – ΦΛΟΓΑ 2-0

Στο 87΄ κατάφερε η Θύελλα να σπάσει τον «κλοιό» και να σημειώσει το γκολ της νίκης απέναντι στον Φοίνικα / Ζήρια.

-Στα Καλάβρυτα είχαμε το σκορ της αγωνιστικής με την γηπεδούχο ΑΕΚ να τελειώνει με 5-0 το παιχνίδι απέναντι στον Αχιλλέα Καμαρών.

-Δύσκολη επικράτηση είχε ο Αετός Ρίου 2-1 στο Προάστειο κόντρα στην Αργυρά, σημειώνοντας το γκολ για την ανατροπή και τη νίκη 2-1 με πέναλτι του Παπαχαραλάμπους στο 83΄.

-Ο Ηρακλής Πατρών συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. Μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αετό Ρίου, συνέχισε τις επιτυχίες και στην Αγυιά 3-1 τον Δαβουρλή.

-Στην Τέμενη ο Αστέρας δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ της ΑΕ Αρόης (49΄Λόλης), γνωρίζοντας τελικά την ήττα 0-1.

-Πρώτος βαθμός για το Α. Καστρίτσι 1-1 με το Ζαβλάνι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ.

-Νίκη ανάσα το 2-0 της ΑΕ Αιγίου απέναντι στην Φλόγα Ροδιάς.

Φοίνικας / Ζήρια – Θύελλα Αιγίου 0-1

Με καλή τακτική απέναντι στην πρωτοπόρο και επικίνδυνη Θύελλα Αιγίου, ο Φοίνικας / Ζήρια πλησίασε στην ισοπαλία χωρίς γκολ, κρατώντας ανέπαφη την εστία του Παρίση μέχρι το 87΄.
Στο λεπτό αυτό ο Κώστας Θεοφανόπουλος έβγαλε σέντρα στον Μακρυγιαννάκη, ο οποίος σημείωσε το πολύτιμο γκολ για τη νίκη της Θύελλας.

Στο 90΄ του αγώνα όπως αναφέρει και στο φύλο αγώνα ο διαιτητής Ταξιάρχης, αποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός των γηπεδούχων Κώστας Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με τον γενικό αρχηγό της Θύελλας Σωτήρη Νικολακόπουλο.

Με την λήξη του αγώνα σημειώθηκε συμπλοκή ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αφού τα πνεύματα είχαν οξυνθεί από την ώρα που είχε πετύχει το γκολ ο Μακρυγιαννάκης.
Στο επεισόδιο έλαβαν μέρος αρκετοί παίκτες, όμως τη «νύφη» πλήρωσαν οι Τζελάι – Π. Διαμαντόπουλος, όπως έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα.

Φοίνικας / Ζήρια: Παρίσης, Τσάκουλης (83΄ Κορδοτός), Έργκι, Ραυτόπουλος, Καρέλης, Νικολάου (89΄ Αντ. Παρίσης) , Αναστόπουλος, Ψυχογιάννης, Γλωσίδης, Τέρπος, Καραπάνος (87΄ Τζελάι).
Θύελλα Αιγίου: Γκανατσούλας, Ράμμος (55΄ Μακρυγιαννάκης), Ραπάι, Αθανασίου, Νικολάου (65΄ Π. Διαμαντόπουλος , Κ. Θεοφανόπουλος, Γ. Καραΐνδρος, Δ. Καραΐνδρος, Μαρδάς, Σωτηρόπουλος, Τιμοθέου (50΄ Ν. Διαμαντόπουλος).

ΑΕ Καλαβρύτων – Αχιλλέας Καμαρών 5-0

Πέντε γκολ με ισάριθμους διαφορετικούς «εκτελεστές» συνέθεσαν τη νίκη 5-0 της ΑΕ Καλαβρύτων απέναντι στον Αχιλλέα. Η ομάδα των Καμαρών παρουσιάστηκε με ελλείψεις στο γήπεδο Καλαβρύτων, ήταν και το αουτσάιντερ του αγώνα, μοιραία γνώρισε την βαριά ήττα. Στο α΄ ημίχρονο για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σταύρος και Γιώργος Τσαβαλάς και Κουτρουμάνης διαμορφώνοντας το 3-0. Το «πενταρέ» συμπλήρωσαν στην επανάληψη οι Καυγάς και Καλαμαράς.

ΑΕ Καλαβρύτων (Κ. Βλάχος): Λέσης, Σαλάι (46΄ Ρετζίνο), Ντολάνι (46’ Γκλαβάς), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος, Στ. Τσαβαλάς (57΄ Φλογεράς), Κουτρουμάνης, Μητρόπουλος, Γ. Τσαβαλάς (57΄ Μπαχά), Καυγάς (52΄ Καλαμαράς), Αλεξόπουλος.

Αχιλλέας (Φ. Φιτσιάλος): Σωτηρόπουλος, Κανάγιας, Χύσα, Φίλιας, Ασημακόπουλος, Καραμπούλας (60΄ Κανούσι), Πέτσι, Ρόζος, Μπλάτα, Γκόγκο, Καττές.

Αστέρας Τέμενης – ΑΕ Αρόης 0-1

Η ΑΕ Αρόης κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να πάρει τη νίκη από τον καλύτερο Αστέρα, που είχε και δοκάρι στο 65΄ με την κεφαλιά του Οικονομόπουλου για να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν από το ξεκίνημα του αγώνα αμυντικά και περισσότερο ύστερα από το γκολ του Λόλη στο 49΄, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Αστέρας: Μπαλαφούτης, Όλσι, Βαγγελάτος, Θεοδωρόπουλος, Οικονομόπουλος, Τρακαδάς, Μανίκας (80΄ Μαυρούλιας), Κουτρουμπίνας, Γιαννόπουλος, Δαλιάνης, Νικολακόπουλος (60΄ Γκιόκα).

ΑΕ Αιγίου – Φλόγα Ροδιάς 2-0

Η ΑΕ Αιγίου με γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε την πολύτιμη νίκη από την Φλόγα και την ξεπέρασε στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα της Ροδιάς προσπάθησε εις μάτην να αποφύγει μια 6η ήττα σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια και μπλέκει τώρα στη ζώνη κινδύνου. Με ωραία έμπνευση του Σάντρι Αϊντίν ο οποίος στο 26΄ έβγαλε κάθετη πάσα για να ανοίξει το σκορ ο Μπούζι, γράφτηκε το 1-0 για την ΑΕ Αιγίου.

Το 2-0 από τον μόνιμο σκόρερ των γηπεδούχων στα τελευταία παιχνίδια Κώστα Μαραυγάκη, που ψαλίδισε τις πιθανότητες και τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για την ισοπαλία, σημειώνοντας με διαγώνιο σουτ το τελικό σκορ στο 61΄.

ΑΕ Αιγίου (Λ. Σκαρτσίλας): Μερκούρης, Γκιζέλης, Μαραυγάκης, Κόλα, Χρυσανθόπουλος, Ε. Αϊντίν, Π. Δημόπουλος (90΄ Γεωργακόπουλος), Γκραικιώτης (68΄ Αλεξόπουλος), Σανδραβέλης (90΄ Τσούνης), Α. Αϊντίν, Μπούζι (90΄ Χρονόπουλος).

Φλόγα (Αρης Πατσόπουλος): Χριστοδουλόπουλος, Γ. Κατσαούνης (64΄ Αλεξόπουλος), Θωμάς, Π. Λιακόπουλος, Σπανός, Α. Λιακόπουλος, Αναστασόπουλος, Γ. Χριστόπουλος, Π. Κατσαούνης, Μπαντούνας, Αγγελόπουλος (60΄ Ψηλός).


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr