background img
banner
banner

Έκοψαν πίτα με εγκάρδιες ευχές και πολύ κέφι

ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΥΡΤΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΥΠΗΤΗΣ

Μία όμορφη βραδιά με ευχές και πολύ κέφι πέρασαν όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση του Προοδευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μυρτιάς Παναγίας Τρυπητής, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου, στο «Στέκι του προέδρου», στην οδό Μητροπόλεως. Η εκδήλωση περιελάμβανε φαγητό, κρασί και πολύ χορό ενώ πλαισιώθηκε από ζωντανή μουσική.

Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που ο δραστήριος Σύλλογος πραγματοποίησε κοπή πίτας με ανοιχτή εκδήλωση, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σάκης Παλαιολογόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, δημιουργικότητα και τόλμη, όπως οι πρόγονοί μας που συμμετείχαν στη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας – όπως χαρακτηριστικά είπε – οι οποίοι πέτυχαν τον στόχο τους. Ανάλογη ήταν και η ευχή – προτροπή του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου που συνεχάρη τον σχετικά νέο σύλλογο για τη δράση του, τονίζοντας πως με δημιουργική διάθεση, στόχους, ομοψυχία και τόλμη μπορούν να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να βαδίσουμε μπροστά.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Μαρία Γιδά και ο αντιδήμαρχος Νίκος Καραΐσκος που ευχήθηκαν τα καλύτερα. Η βραδιά κύλησε με πολύ καλή διάθεση και άφθονο κέφι. Ήδη το Δ.Σ. του Συλλόγου προγραμματίζει τις επόμενες δράσεις του που θα είναι μία εκδρομή την άνοιξη και το καλοκαίρι μία μεγάλη εκδήλωση στο λιμάνι.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr