background img
banner
banner

Προβολή ταινίας «Quo Vadis, Aida?»

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Τη Δευτέρα 23Ιανουαρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλων” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η ταινία «Quo Vadis, Aida?», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου. H πολυβραβευμένη πολιτική ταινία της Τζασμίλα Ζμπάνιτς, μετά το «Σαράγεβο Σ’ Αγαπώ», μια καθηλωτική αποτύπωση της γενοκτονίας στη Σρεμπρένιτσα με σημαία μια εκπληκτική γυναικεία ερμηνεία.

Το καλοκαίρι του 1995, κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της Σρεμπρένιτσα στη Βοσνία από τον στρατό της Σερβίας, η Άιντα εργάζεται ως διερμηνέας για τις δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών που βρίσκονται στην περιοχή για τη διατήρηση της ειρήνης. Καθώς ο κλοιός πολιορκίας της πόλης σφίγγει, η Άιντα θα πρέπει να πάρει αποφάσεις ζωής και θανάτου για τον εαυτό της και την οικογένειά της.

Παραγωγή: Βοσνία και Ερζεγοβίνη, 2020. Σκηνοθεσία: Τζασμίλα Ζμπάνιτς. Σενάριο: Τζασμίλα Ζμπάνιτς. Πρωταγωνιστούν: Γιάσνα Τζούρισιτς, Ιζουντίν Μπαζροβιτς, Μπόρις Ισάκοβιτς.

Διάρκεια: 102 λεπτά.

Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν. Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 5 €. Για περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/cinegio


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr