background img
banner
banner

Την Τετάρτη το εξ’ αναβολής παιχνίδι με τον Εθνικό Πατρών

Από την ΕΠΣ Αχαΐας ορίστηκε για την Τετάρτη 1 Μαρτίου στα Προσφυγικά στις 18:00, το εξ’ αναβολής παιχνίδι από την προηγούμενη εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης 22/02 Εθνικός Π. – Παναιγιάλειος.
Ο ελλιπής φωτισμός του Ενωσιακού γηπέδου οδήγησε στην αναβολή του ντέρμπι, με την ελπίδα ότι αυτή την φορά ότι η Αιγιώτικη αποστολή δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα σε ότι αφορά την διεξαγωγή του αγώνα.

Έκαναν «κούλουμα» στο γήπεδο οι μελανόλευκοι

Ο ορισμός του αγώνα με τον Εθνικό για την Τετάρτη 1 Μαρτίου, υποχρέωσε τον προπονητή Θόδωρο Ανδριόπουλο να αλλάξει εντελώς το προπονητικό πρόγραμμα του Παναιγιάλειου. Χαρακτηριστικό ότι έγινε στο Στάδιο, την Καθαρά Δευτέρα, πρωινή προπόνηση και φυσικά μπήκε απαγορευτικό να πετάξουν οι ποδοσφαιριστές για φέτος …αετό. Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Πατρών.

Χωρίς προβλήματα το ρόστερ

Κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζε ο Τάκης Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Μπούνας αποκαταστάθηκαν και πλέον δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο έμψυχο υλικό του Παναιγιάλειου. Η τεχνική ηγεσία ελπίζει να έχει στην διάθεσή της και τον έμπειρο Παναγιώτη Κόρμπο, ο οποίος και θεωρείται απαραίτητος σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Θ. Ανδριόπουλος: «Ελπίζουμε να μην αντιμετωπίσουμε πάλι πρόβλημα»

Ο προπονητής Θόδωρος Ανδριόπουλος αφού υπογράμμισε ότι πασχίζει για την καλύτερη ετοιμότητα του Παναιγιάλειου πριν τη συνάντηση με τον Εθνικό Π., μιλώντας στο protionline.gr υπογράμμισε: «Μακάρι αυτή τη φορά να μην συναντήσουμε ανάλογα προβλήματα. Ελπίζουμε να γίνει κανονικά στην ώρα του το παιχνίδι και να μην αποπροσανατολιστούμε πάλι στο απαραίτητο ζέσταμα που προηγείται του αγώνα. Εμείς κοιτάζουμε την δική μας ομάδα να μην έχει πρόβλημα και να πάμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι να κατακτήσουμε τη νίκη, που θα μας διατηρήσει στη θέση που είμαστε.»


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr