background img
banner
banner

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Πρώτο 200αρι της χρονιάς για τον Λοΐζο Τσολάκη

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 150 ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

Μετά την χαλάρωση των “covid-19 rules”, οι αθλητικές διοργανώσεις επανέρχονται στους γνωστούς ρυθμούς. Ο κόσμος σιγά σιγά επιστρέφει στον αθλητισμό ως την κύρια μορφή ψυχαγωγίας του. Ο αθλητισμός έχει γίνει η πρώτη και κύρια μορφή ψυχαγωγίας και κοινωνικοποίησης. Φτάσαμε λοιπόν στο τέταρτο διακοσάρι της χρονιάς και το πρώτο για τον Αιγιώτη ποδηλάτη υπέρ – μαραθώνιων διαδρομών Τσολάκη Λοϊζο με την εκκίνηση να γίνεται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου και ώρα 8 π.μ από το Λιμανάκι της Ελευσίνας, την ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ για το 2023.

Εκατόνπενήντα χαμογελαστοί ποδηλάτες γέμισαν με χρώμα και ζωντάνια την συγκεκριμένη περιοχή και πήραν θέση στην γραμμή εκκίνησης για να ξεκινήσουν ένα ακόμα ταξίδι 200 χιλιομέτρων με προορισμό την πόλη της αρχαίας Νεμέας. Της πόλης του κρασιού. Ο οίνος της Νεμέας είναι συνδεδεμένος με το μύθο του Ηρακλή ο οποίος λατρευόταν στην περιοχή. Άλλωστε, εκεί υπάρχει και ιερό του. Για αυτό και η λαϊκή παράδοση καταγράφει το κρασί της Νεμέας ως “το αίμα του Ηρακλή”.

Το επόμενο Brevet για το Αιγιώτη ποδηλάτη έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαρτίου που θα γίνει στο Νυδρί της Λευκάδας (Νυχτερινό) συνολικής απόστασης 300 Km.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr