background img
banner
banner

Πρωταθλητής Ελλάδος 2023 στο ομαδικό σπριντ ο Χρήστος Τσερεντζούλιας

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

Πρωταθλητής Ελλάδος 2023 στο ομαδικό σπριντ αναδείχθηκε (για ακόμη μία φορά) ο Χρήστος Τσερεντζούλιας με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με τον εξαιρετικό Αιγιώτη πρωταθλητή, τον Θεοχάρη Τσιάντο (ο πυροσβέστης της ομάδας που αγωνίστηκε άυπνος καθώς συμμετείχε σε πυροσβέσεις στο Βόλο) και φυσικά τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Βολικάκη.

“Με έναν Χρήστο Βολικάκη που οτιδήποτε και αν συμβεί είναι πάντα απλά ο Χρήστος Βολικάκης. Με τον Θεοχάρη Τσιάντο που έσβηνε φωτιές στο Βόλο για 24 ώρες σερί και ήρθε και έτρεξε σαν να μη συμβαίνει τίποτα – ήρωας πραγματικά, καταφέραμε να ανέβουμε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου σε ένα ακόμη πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Εγώ από τη μεριά μου έκανα την αγαπημένη μου πρώτη στροφή όπως τη κάνω τα τελευταία 20 χρόνια και φέραμε το τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2023 στον Παναθηναϊκό μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έκανα ποδήλατο. Την FORD car Center, την ΚΡΙΝΟΣ, το 11 suites aigio. Μαρίτα Αγγελοπούλου ξέρω ότι είσαι περήφανη από εκεί ψηλά”, δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη ο Χρήστος Τσερεντζούλιας.

Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος συνεχάρη τον Αιγιώτη πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Τσερεντζούλια για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος 2023 στο ομαδικό σπριντ, με την ομάδα του Παναθηναϊκού, με την παρακάτω δήλωση.
«Θερμά συγχαρητήρια στον «χρυσό» ποδηλάτη της Αιγιάλειας! Για ακόμα μια φορά ο Χρήστος Τσερεντζούλιας μας κάνει υπερήφανους τόσο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης όσο και για το ήθος του. Φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους της Αιγιάλειας και όχι μόνο! Χρήστο, σε ευχαριστούμε!”


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr