background img
banner
banner

Το βλέμμα στις ακαδημίες…

ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ “ΒΕΤΟ” ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΟΔΗΓΟΥΝ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνεχείς αρνήσεις στελεχών τα οποία δοκιμάστηκαν στον εκλογικό στίβο κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα -και στους τρεις νομούς- εξακολουθεί να εισπράττει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο οποίος δεν αποκλείεται, μέσα στα επόμενα 24ωρα (ίσως και σήμερα) να καταφύγει σε λύση ανάγκης ενός δοκιμασμένου στελέχους προκειμένου να τεθεί επικεφαλής για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αγεφύρωτο στο μεταξύ εξακολουθεί να παραμένει το χάσμα στις τρεις νομαρχιακές επιτροπής, Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το θέμα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές, παρά τις προσπάθειες του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη να πείσει τα στελέχη σε κοινή πρόταση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Απουσία προέδρου και ενώ η πλειοψηφία των στελεχών έχει εστιάσει στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη από τη βάση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος καλείται να κλείσει όπως- όπως το κεφάλαιο με το ψηφοδέλτιο της Δυτικής Ελλάδας. Ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί επικεφαλείς σε 8 από τις 13 Περιφέρειες, για το κόμμα υπάρχουν ανοικτά μέτωπα καθώς κανείς, είτε εν ενεργεία βουλευτής είτε από τους πρώτους επιλαχόντες, δεν θέλει να δοκιμαστεί απέναντι στον Νεκτάριο Φαρμάκη.
Τα τελευταία 24ωρα οι πιέσεις από τα κεντρικά στελέχη προς την Π.Γ. του κόμματος να δώσει τέλος στην εκκρεμότητα κορυφώθηκαν! Υπό την πίεση να βρεθεί λύση και εν μέσω εκατοντάδων γραπτών μηνυμάτων που φτάνουν στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, είναι πιθανό να πάμε σε λύση ανάγκης. Μεταξύ των ονομάτων που είναι πλέον στο τραπέζι είναι να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ο γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας Μιχάλης Σιδηρόπουλος που είναι ήδη Περιφερειακός Σύμβουλος.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Εδώ και λίγα 24ωρα, εξαιτίας της πίεσης που ασκείται κυρίως από την πλευρά της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Αχαΐας, το θέμα του επικεφαλής του ψηφοδελτίου για τις περιφερειακέ εκλογές, φαίνεται ότι έχει περάσει απευθείας στον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη.

Το ‘βέτο’ της Αχαΐας στο πρόσωπο του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλου φαίνεται ότι είναι ισχυρό γι αυτό και φαίνεται ότι τι συγκεκριμένο σενάριο σταδικά απομακρύνεται. Πλέον υπάρχουν ορισμένες προτάσεις που ήδη έχουν γίνει, οι κ.κ. Γιάννης Λύτρας και Νίκος Μπαλαμπάνης, πρώην Αντιπεριφερειάρχες από την Αιτ/ναι καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος από την Αχαΐα Σπύρος Σκιαδαρέσης η υποψηφιότητα του οποίου, για επικεφαλής στις περιφερειακές εκλογές, κερδίζει πόντους εδώ και μια εβδομάδα περίπου…


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr