background img
banner
banner

Με επιτυχία το 3ο CHARITY AUTO MOTO SHOW

ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΙΓΙΟΥ

Η τρίτη έκθεση αυτοκινήτων, το CHARITY AUTO MOTO SHOW στέφθηκε και φέτος από απόλυτη επιτυχία. 120 «φτιαγμένα» αυτοκίνητα συμμετείχαν την Κυριακή 30 Ιουλίου στο χώρο του παλαιού λιμένα Αιγίου, στην έκθεση – επίδειξη που αποτέλεσε ένα ξεχωριστό event για την νεολαία – και όχι μόνο – της ευρύτερης περιοχής με τα έσοδα να διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό. Αυτοκίνητα που ήρθαν στο Αιγιο από Αθήνα, Πάτρα, Πύργο, Ναύπακτο και άλλες περιοχές. Διοργανωτές της εκδήλωσης ήταν πέντε νέοι άνθρωποι με “όπλο” την αγάπη τους για το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα.

Ο Αναστάσης Σπηλιάδης, ο Δημήτρης Σταυρίδης, ο Ανδρέας Λουκόπουλος, ο Νίκος Βασιλακόπουλος και ο Μάκης Σπηλιάδης ξεκίνησαν το στήσιμο της εκδήλωσης από το βράδυ του Σαββάτου προκειμένου στις 10 το πρωί της Κυριακής να είναι όλα έτοιμα και να ανοίξουν οι πύλες για το κοινό. Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών (αλλά περισσότερο νεολαία) έδωσαν το παρών στην έκθεση, διασκέδασαν και χόρεψαν με τις μουσικές επιλογές των dj της εκδήλωσης, δροσίστηκαν από το Bar Island που ήταν στο χώρο όλη μέρα και συμμετείχαν στη λαχειοφόρο με την εκδήλωση να ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 10 το βράδυ.

Στόχος του χρόνου, είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να μετατραπεί σε ένα διήμερο φεστιβάλ που θα εστιάσει, πέρα από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και στη μουσική, με δώρα, happenings, εκπλήξεις και πολλά ακόμα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας που στηρίζουν κάθε χρόνο την προσπάθεια που γίνεται για κάτι διαφορετικό στη πόλη μας. Μια έκθεση που έλειπε από τον τόπο μας και καθιερώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά αλλά και 4ο event μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ένα ακόμα ευχαριστώ και στην Most Hated Clique από την γειτονική Πάτρα για όλη τη στήριξη” τονίζουν σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr