background img
banner
banner

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Σημαντική ενίσχυση με Παναγιώτη Γκάτζιο και Νεκτάριο Καραγγελή

ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ – ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ – ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΙΓΙΩΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δύο σπουδαίες μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τέμενης Β.C. ανεβάζοντας τον αριθμό των νεοαποκτηθέντων αθλητών στους τέσσερις μετά την απόκτηση και των Βουρνά, Σακελλαρόπουλου.
Ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Γκάτζιο (23 ετών, 2.05μ.) και τον Νεκτάριο Καραγγελή (22 ετών, 1.88) ενισχύοντας σημαντικά τη frontline και την περιφέρεια αντίστοιχα, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γκάτζιος προέρχεται από τις ακαδημίες του Προμηθέα Πάτρας και το πρόγραμμα «ΝΟΥΣ» και, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει σημαντικές εμπειρίες από τα «ψηλά» των εθνικών κατηγοριών, καθώς έχει αγωνιστεί σε Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου (2018-2020), Κόροιβο Αμαλιάδας (2020-21) και Α.Ο Αγρινίου (2021-22) στην Α2 Εθνική, ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τον Αίολο Αγυιάς.

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Γκάτζιου έγινε στο κουρείο «Il Barbiere» του Βασίλη Τσεκούρα, τον οποίο η διοίκηση του Αστέρα ευχαριστεί θερμά για την φιλία του και την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα.

Ο Καραγγελής απότελεί μια ακόμα ποιοτική προσθήκη, που θα δώσει σημαντική βοήθεια στην περιφέρεια του Αστέρα. Ο Καλαματιανός γκαρντ, ξεκίνησε απ’ τον Ακάδημο Καλαμάτας και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αμύντα, Γλαύκο και τη χρονιά που μας πέρασε στην Α.Ε Γλαύκου/Εσπέρου. Μάλιστα, ο νεαρός γκαρντ την περίοδο 2018-19 ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας του πρωταθλήματος της Α΄ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

“Ευχόμαστε ολόψυχα στον Παναγιώτη και τον Νεκτάριο, καλή μπασκετική χρονιά με υγεία!”, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας της Τέμενης.

Στους 10 μέχρι στιγμής το ρόστερ

Όσο αφορά στις ανανεώσεις από το περυσινό ρόστερ θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Στους έξι που έχουν ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσουν και στη Γ΄ Εθνική με τον Αστέρα (Σταθακόπουλος, Δούβος, Ράπτης, Βαγενάς, Τσινούκας, Θεοδωρόπουλος) αναμένεται να προστεθεί και ο Δημήτρης Καρακάσης και ίσως και οι Άρης Γκούτης και Τάσος Βλάχος.
Το ρόστερ μέχρι στιγμής αριθμεί επίσημα τους παρακάτω 10 αθλητές:

Ανδρέας Βουρνάς 33 1.88

Γιώργος Σακελλαρόπουλος 24 .83

Νεκτάριος Καραγγελής 22 1.88 (Κεντρική Φωτό Δεξιά)

Γιώργος Ράπτης 27 1.85

Άγγελος Δούβος 32 1.85

Διαμαντής Σταθακόπουλος 23 1.98

Τάσος Βαγενάς 27 1.90

Χρήστος Θεοδωρόπουλος 27 1.95

Γρηγόρης Τσινούκας 42 1.92

Παναγιώτης Γκάτζιος 23 2.05 (Κεντρική Φωτό Αριστερά)

Τα “κλειδιά” στον Ασπρούδη ο ΑΓΣΙ

Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει στον ΑΓΣΙ Ιωαννίνων και ήδη βρέθηκε ο εκλεκτός για το πάγκο. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ασπρούδη. Ο έμπειρος τεχνικός έχει βρεθεί στους πάγκους του Πανιωνίου και του Αγρινίου τόσο ως βοηθός όσο και ως πρώτος προπονητής. Ο Αρτινός προπονητής έχει διατελέσει βοηθός προπονητή στον Πανιώνιο (Α1 κατηγορία) καθώς επίσης βοηθός και πρώτος προπονητής στην ομάδα του ΑΟ Αγρινίου (Α2 κατηγορία).
Ανακοινώθηκε επίσης η νέα Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα διαμορφώσει αγωνιστικά αλλά και θα λειτουργήσει διοικητικά και οργανωτικά την ομάδα για το επόμενο διάστημα. Η διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους: Στέφανο Ζούμπα, Θεόδωρο Ιωαννίδη, Δημήτρη Κοντό, Γιάννη Τζιμογιάννη, Θανάση Σούλτη, Βαγγέλη Κάτσενο, Χρήστο Μπέγκα (υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων), Νίκο Παπαδόπουλο (υπεύθυνο ακαδημιών) , Γιώργο Σιαμέτη (υπεύθυνο γυναικείου τμήματος).

Mε Κοντογιάννη και στη Γ΄ Εθνική ο Ιόνιος

Μετά την άνοδό του στα “σαλόνια” των εθνικών κατηγοριών μέσω μιας εκ των wild cards που δόθηκαν από την ΕΟΚ πριν από μερικές βδομάδες, ο Ιόνιος Κέρκυρας έκανε γνωστό και το προπονητικό επιτελείο που θα τον καθοδηγήσει στη Γ Εθνική της σεζόν 2023-2024. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κοντογιάννης θα συνεχίσει στο ρόλο του πρώτου προπονητή, ενώ ως βοηθό του θα έχει ξανά τον Κώστα Μακρή. Προπονητής της ομάδας Κ21 θα είναι ο Σπύρος Δεσύλλας και επικεφαλής της Ακαδημίας ο Βασίλης Νιάκας.

Πήρε Χονδρόπουλο η Αχαγιά 82

Σε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ΑΧΑΓΙΑ’82 εν΄όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σταύρου Χονδρόπουλου και έτσι θα αποτελέσει χάρη στο πολύ καλό του σουτ μια σημαντική λύση στο ρόστερ της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Αθλητικός Όμιλος Αχαγιά 82 ανακοινώνει την απόκτηση του κατά συρροήν εκτελεστή Σταύρου Χονδρόπουλου!
Σταύρο καλώς όρισες στην μπασκετική μας κυψέλη».


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · · · · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr