background img
banner
banner

Δύο δράσεις για τη γιορτή της Γυναίκας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τέμενης

8 Μαρτίου … οι γυναίκες γιορτάζουν ! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης «Η Ένωση», θέλοντας να τιμήσει τις γυναίκες, έχει διοργανώσει φέτος δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις. Η πρώτη θα γίνει ανήμερα, δηλαδή την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ώρα 16:30, στο καφενείο “Παπουτσής”, στην Τέμενη και η δεύτερη την προσεχή Κυριακή στην αίθουσα του Συλλόγου.

΄΄Περιμένουμε όλες τις γυναίκες να πιούμε μαζί καφέ, να κουβεντιάσουμε, να γελάσουμε, να γίνουμε όλοι μία παρέα και να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα, την Τετάρτη, στις 4.00 το απόγευμα στο καφενείο «Παπουτσής» στο χωριό μας. Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει τη Κυριακή 19 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα του Συλλόγου μας σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής Πάτρας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Συλλόγου.

΄΄Οι φετινές εκδηλώσεις είναι αφιερωμένες στη γυναίκα-μάνα, στη γυναίκα-σύντροφο, στη γυναίκα-αδερφή, στη γυναίκα-γιαγιά… στη γυναίκα των Τεμπών που θρηνεί για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε και ταυτόχρονα να ευχηθούμε «καλή δύναμη» και κανείς να μη ζήσει κάτι παρόμοιο΄΄, επισημαίνεται ακόμη.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr